Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nagyon rizikós az M-es jogsi...

Nagyon rizikós az M-es jogsi letétele?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy Simsont venni, felújítani és használni. Ahhoz, hogy közlekedhessek vele, ugye kell egy M-es jogsi. Nyárra gondoltam, ha pl. elkezdem június 25 körül, akkor kb. mikorra lesz kész? És milyen nehézségű? Sokkal könnyebb mint a B-kategóriás?

15F

2011. febr. 21. 16:44
 1/9 anonim ***** válasza:
kb félszer olyan könnyű, és úgy október-november fele fejeznéd be :)
2011. febr. 21. 16:51
 2/9 anonim ***** válasza:
Azt sem tudod, milyen a B-kat...
2011. febr. 21. 16:55
 3/9 A kérdező kommentje:

jajj második fúú de nagy arc vagy azta de megmondtad.

viszonyításképpen mondtam a B-t... mert akiktől hallottam mind azt mondták, hogy nehéz plusz sokkal több órát kell abból venni. M-ről viszont elképzelésem sincs.

2011. febr. 21. 17:03
 4/9 anonim ***** válasza:
a KRESZ része ugyan az csak kevesebb a kérdés és pár kérdés nincs benne, de lényegében ugyanaz. Én nyár elején kezdtem és szeptember elején kaptam meg, úgy hogy 1x buktam. Nem nehéz csak figyelni kell órákon és otthon kicsit gyak. gépen.
2011. febr. 21. 17:09
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem nehéz az M kat, ne aggódj.

Ha figyelsz, kicsit tanulsz a vizsga előtt és minimális érzéked van a motorhoz, akkor mennie kell simán.

A Simson jó tanulni, de nagyon sok pénzt ne költs rá, mert hamar ki lehet nőni. És eladáskor nem fogod tudni sokkal drágábban eladni mint vetted.

2011. febr. 21. 17:25
 6/9 anonim ***** válasza:
15 évesen inkább 125 ösre tedd le:) már jobban megéri. Most még erősnek tűnik a Simson, de 1-2 hónap alatt megunod, erősebbet akarsz csak nem lehet. Amúgy könnyű az M-es jogsi, fontos a jó oktató.
2011. febr. 21. 17:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Sokkal de sokkal könnyebb az M kategória. Igazából felesleges, inkább A1 jövőre neked. Simsont meg utáolni fogod, hogy állandóan szerelheted, ha meg megy akkor tuti , hogy koszos leszel tőle, majd utána jössz ide kérdezni h juj 60/4 felömlös hengert hol csinálnak meg jaj rezo kipuff kellene:D
2011. febr. 21. 18:17
 8/9 A kérdező kommentje:
125-re nem csak 16-tól lehet letenni? elég lenne nekem a Simson mert ez tényleg csak a közlekedés megoldására kéne (ne kelljen buszozni). de milyen 125ös mocikat tudnátok ajánlani 200k környékén?
2011. febr. 21. 18:20
 9/9 POciCi ***** válasza:

pite az egész

1-1/5 hónap alatt lazán megvan :)

oktatótól függ

a 125 ccm -mel még van 1 olyan probléma h rendszám :)

2011. febr. 21. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!