Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 70-es motorral is olyan...

70-es motorral is olyan rizikós menni mint 125-össel ha nincs rendszám?

Figyelt kérdés

Most tekintsünk el attól hogy máshogy néz ki az 50-es motor 70-es tuninggal, mint a 125-ös.

Ha elkapnak 70/50-es robogóval és beviszik vizsgálatra akkor ugyan úgy megbüntetnek mint ha 125/50-essel kaptak volna el.

A városban rengeteg 70-es robogó van, de láttam már Aprilia Leonardót is rendszám nélkül, pedig abból nem is létezik 50-es.

A neten is árulnak 70-es cuccokat, sőt fórumokon nyíltan vállalják a robogó tulajuk hogy 70-es a motorjuk.

2011. jún. 13. 16:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen, ugyanúgy megbüntetnek, de 2-3 év és úgyis beszopod, ugyanis befogják vezetni hogy a robogókra is kell rendszám, kell műszakiztatni stb....és ugye 70esre már nincs jogsid. Ciki.

De még nem valószínű hogy észreveszik, nem motorszakértők ezek a rendőrök. Ezek a rendőrök a nép legalja, úgy b@szod át őket ahogy akarod:) Én biztonság kedvéért magammal hordom a katalógust hogy benne van hogy az bizony 50-es:)

2011. jún. 13. 17:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha van is hozzá rendes kipufogód, ami 70eshez ugye kell, hogy értelme is legyen, akkor eléggé észrevehető a hangján h 70es. Ám engem állított már meg rendőr, aki értett is hozzá, nézegette a motort, de nem szólt rá semmit, csak kérdezgetett. De lehet h levágta, csak jó kedve volt és elengedett, fenetudja, a lényeg h megúsztam:D
2011. jún. 13. 18:54
 3/4 anonim ***** válasza:
ez a rendszámozás akora hülyeség... kb 2 éve jüött fel az ötlet és azóta megy az hogy 2-3 éven belül bevezetik...
2011. jún. 13. 20:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha feltűnik nekik a motorod hangja vagy bármi más és behívja vizsgálatra akkor ott mindegy hogy 70 vagy 150 mert ugyan úgy megbüntetnek.

Sőt a sok okos rendőr, polgárőr meg stb már az én supermotomra is azt hiszik hogy nem 50-es pedig bele van nyomva a motorba hogy 50 de ők mindig azt mondják hogy nagy és nincs ilyen nagy motor 50-esbe pedig teljesen átlagos motorom van.

2011. jún. 13. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!