Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » DEBRECENIEK! Tényleg ennyire...

DEBRECENIEK! Tényleg ennyire gáz nálunk az elsősegély letétele?

Figyelt kérdés
Lassan forgalmi vizsgázok, de a jó isten se vett még rá h elmenjek elsősegélyre, mert mindenhol azt hallom h szinte mindenkit meghúznak minden hülyeségért csak h több pénz menjen a kasszába :S Tapasztalatok? Esetleg vmi más hely a közelben ahol le lehetne tenni?
2009. nov. 30. 21:07
 1/9 anonim ***** válasza:

Én elsőre átmentem, nem tanultam rá sokat, csak átolvastam a 75 kérdés-feleletet, amit az oktató kültött e-mailban.

Kérdeztek vagy két kérdést, meg lélegeztetni kellett a bábut, és ennyi. Szerintem túldramatizálják.

2009. nov. 30. 21:27
 2/9 anonim ***** válasza:
1.-vel értek egyet. Én is átmentem elsőre. Stabil oldalfekvés meg lélegeztetés volt, amihez mondtam volna a dolgokat, de azt mondták, hogy nem kell, csak csináljam. A kérdésre meg mondtam vagy 2 mondatot, a többit elmondta helyettem a vizsgáztató. Szerintem nem vészes :)
2009. nov. 30. 21:34
 3/9 anonim ***** válasza:
haverom 2szer volt, pedig jóeszű gyerek, de végül itt nyíregyen csinálta meg...
2009. nov. 30. 21:45
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Első 2 nem tudom ti mikor voltatok, de nekem az utóbbi időkben vizsgázó ismerőseim mind csak rosszat mondtak :S
2009. dec. 2. 19:58
 5/9 bumbi02 ***** válasza:
hülyeség ez h arra utaznak a vizsgáztatók h meghuzzanak... többnyire akik megbuknak és nem tartják jogosnak azok terjesztenek ilyen pletykát h őt bitos azér buktatták meg h több pénzük legyen... elsőre átmentem én.. sőt.. akivel vizsgáztam gyerek törött lábra artériás nyomokötést akart tenni és még őt is átengedték...
2009. dec. 2. 22:32
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát reménykedem h nekem is sikerül elsőre :D
2009. dec. 2. 23:20
 7/9 bumbi02 ***** válasza:
hidd el, aki tanul azt nem buktatják meg:)) csak azér légy illedelmes mer pl h ha bemész oda lógos gatyába h kinn az alsógatyád vagy hasonlók nem biztos h egy 55 éves vizsgabiztosnak bejön a stilus:)
2009. dec. 3. 10:18
 8/9 A kérdező kommentje:
Csaj vagyok! :D
2009. dec. 3. 22:11
 9/9 anonim ***** válasza:
1 éve vizsgáztam, elsőre átmentem.
2009. dec. 3. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!