Motorvásárláshoz tippek, tanácsok? Laikusként mire figyeljek? Tovább.
Illetve még valami: nem tudom eldönteni, hogy új motor legyen,vagy használt.Leírok pár dolgot, ami eddig eszembe jutott pro, és kontra.Ha ebben is tudnátok segíteni hálás lennék :)
Szóval:
Ha új, pozitívum:
-Van rá garancia, legalább két év, addig bármi történhet vele.
-Biztos nem zsákbamacska, nem vernek át vele és a külleme ellenére nem egy roncs belül.
-Ha már belefektetek x összeget, akkor egy műszakilag biztosan jó motort kapok.
Ha új, negatívum:
-Mivel munkába járáshoz kellene, és ismerem a munkatársaimat, meg a munkahelyemet nem biztos, hogy vigyáznának rá mások.
-Nem feltétlenül tudnám be tenni fedett helyre eső esetén, lehet összekarcolnák véletlenül vagy szándékosan, mert "rossz helyen állok", ha pedig már belefektetek x összeget(min.2 havi fizetésemet), akkor vigyázni akarok rá.
Ha használt, pozitívum:
-Nem félnék a karcolásoktól, ütődésektől, hiszen valószínűleg már eleve lenne rajta.
-Olcsóbban megúsznám.
Ha használt negatívum:
-Zsákbamacska, azt adnak el, amit akarnak, lehet ráfizetés lenne fele annyiért megvenni a motort, mint újonnan, de mondjuk két hónap múlva még egyszer annyit rákölteni, és akkor már ott vagyok az új motor áránál.
Egy 50-es nagytestű robogó lenne valószínűleg.
Segíítsééég :D:D
23L
Köszönöm :) Igen, a karcolásos dolognál az esést is beleszámítottam :).Bukósisakból ezek a "tökfödők" meg amúgy sem tetszenek, szerintem idiótán néznek ki mindenkin, zártat veszek majd.
Eddig egy Malaguti F18-as tetszett a legjobban, párom is ezt favorizálta, neki volt egy ilyenje.Viszont annyira nem ért hozzá műszakilag.
200-250 ezer lenne a rászánt összeg.
Ott alul lesz még 2-3-4-5 rész. Elég sok hasznos tanáccsal ellátnak. Legfontosabbakat feljegyzed átolvasod 2-3x és már mehetsz is. ( Én használtan vennék mint ahogy írták, sokat buksz egy vadiúj gépen de egy használttal ami 4-5 éves és kevés km-es azt töredékéért megkapod úgy hogy bejáratta neked :)sztem ennyi idő alatt nehéz szétbarmolni egy gépet de vannak ilyenek... )
Másodiknak:
Köszi, de ez nem tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!