Polírozás. Tanácsok, ötletek, tippek, tapasztalatok?
Át kéne polírozni a kocsit. Milyen polírpasztát vegyek?
A múltkorival mikor csináltam (lidl-s volt) rossz lett, ilyen csíkos lett a felület, hiába törölgettem át sokszor...
Valami o.lcsó, jó és lehetőleg nagy szemcseméretű polírpaszta kéne. (színpolírt is próbáltuk de már nem kapni)
Régen volt valami jó polírpaszta ilyen sárga műanyag flakonba volt, csak nem tudom mi a neve, az nagyon bevált.
Nem kell nekem profi polírozás (viaszozás, meg 10 ezres kenceficék) csak egy lemosom a kocsit, utána meg átpolírozom és kész.
sima bordó szine van a kocsinak nem metál, meg semmi.
Polírozógépem nincs, kézzel akarom megcsinálni.
Milyen törlőkendőket használjak?
(gondolom valami jókis pamut kéne..)
Nekem a tubusos prevent vált be(elég nagyszemcsés). Az volt a probléma a festéssel, h egyszer egy nagyon melegbe le lett mosva, és a mosószeres víz "beleégett" a fényezésbe, és olyan nyomott hagyott, mint mikor letörlöd az ablakot vizes rongyal, szóval csíkos lett az egész autó, ráadásul sötétkék. Többféle polírral próbálkoztam, de csak ez használt rá, olyan lett mint az új. Kajakra nem hittem, hogy már valami el fogja tüntentni az újrafényezésen kívűl.
Szóval tubusos prevent, valami puha nem műszálas rongyal.
Puha kendővel (pl szarvasbőr, MOL-on kapni)
és TURTLE WAX az igenjó
írd be googleba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!