Nincs ez az autó egy "kicsit" túlárazva?
2011. febr. 19. 22:43
11/15 anonim válasza:
Beszarsz, még kávéfőző is van benne:DD Ettől függetlenül ténleg irtó sok az a 70 milla érte. A magam részéről én ennek a feléből vennék egy evo x-et+szépen teleaggatnám olyan dolgokkal amik nekem fontosak, a többi meg maradna beninre és egyéb költségekre:)35-40 millából elég sokáig elfurikáznék vele:D
12/15 anonim válasza:
Azert ilyen draga, mert egy "haver" autoja, es valami nagyfejes fogja kozbeszerzessel megvenni az EU diplomatakat furikazni.
13/15 anonim válasza:
Sosem értettem, hogy a diplomaták mért vannak ennyire elkényeztetve, miért nem elég nekik egy jó kis Volvo? na mind1...
14/15 anonim válasza:
Volvóó diplomatának!!??? Nehogy már olyan ócska kocsival járkáljanak!!!! :DDDD
hááát a merga az tényleg drága, lehet ha nem lenne "válság" akkor talán megérne 50Milkát, de így még 40-et is alig! :)
Valakinek fel kellene hívnivnia, hogy mit gondol ő 68-nak benne :DDD
15/15 anonim válasza:
ha rajtam múlna, a diplomaták BKV-val járnának. Egyrészt példamutatás, másrészt rögtön átéreznék a mezei paraszt ember helyzetét. Baromi könnyű úgy döntéseket hozni (pl.: hogy melyik utat újítsák fel) miközben egy teljesen elzárt, "álomvilágban" élnek, távol a valóságtól.
Fogadni mernék hogy a BKV-val járás kezdetétől 1-2 hónapon belül érezhető lenne a tömegközlekedés színvonalának javulása :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!