351 vizicsikonak nem elég 7-8L gázolaj 100 km-n nem, hogy lónak. Ekkora baromságot rég láttam de a németek mindíg meg tudnak lepni. Az árárol meg ne is beszéljünk.. no komment
2011. febr. 20. 00:11
4/15 anonim válasza:
Hát nem átlagembernek rakták fel, bár kíváncsi lennék mi van annak az embernek az elméjében aki felrakja és reméli hogy megveszik.
Ha lenne ennyi kidobandó pénzem tuti megvenném mert jó, csak hát tényleg picit túl van árazva.
Lehet úgy dobták fel hogy -10% alku. :)
2011. febr. 20. 00:51
5/15 anonim válasza:
az hogy ennyiért rakja fel, nem jelenti azt, hogy ér is ennyit. Mindenkin annyiért rakja fel, amennyit remél érte.
Hiába extrák, meg mittumén mi én személy szerint ha lenne is pénzem max. 10 millát adnék egy ilyenért.
Egyébként lehet hogy direkt azért ekkora az ár, mert valójában nem akarják eladni, lehet rejtett bérlési reklám is, de az is lehet hogy főnöki nyomásra került fe, de a sofőrjének esze ágába sincs túladni rajta.
Véleményem szerint egyébként 20-30 milla fölött már tök felesleges autóra többet költeni. 20-30ért már lehet kapni olyan kocsit ami tök jól megy, és minden fity fene benne van. Afelett már ténleg csak pénzkidobás...
2011. febr. 20. 09:20
6/15 anonim válasza:
Hát,ha végignéztétek a hírdetést,akkor nem értem,miért is olyan drága.Tele van olyan extrákkal,amit a keresőben be sem tudsz állítani,annyira modern.Meg a képepeket látván,azt gondolom,hogy ez egy lmuzin inkább.Én sem tudom elképzelni,hogy ennyi pénzt kifizessek egy ilyenért,de ki tudja,hogy más,hasonló vas mennyibe kerül?!
2011. febr. 20. 10:25
7/15 anonim válasza:
ez messze nem ér ennyit, ráadásul használt... Ha limót szeretnék, ennek a töredékéért vennék 1 Cadillac-et, Lincoln-t, vagy Hummer-t újonnan, azokban is benne van minden extra, és jobban is néznek ki. Vagy 20 millával kevesebbért újonnan vehetek Ferrari-t vagy Lamborghini-t is.
2011. febr. 20. 15:19
8/15 anonim válasza:
most látom, hogy külföldi papírjai vannak, tehát még a regisztrációs adó is rájönne, ami erre kb 20 milla, tehát a kocsi ára 90 milla lenne. Sok szerencsét az eladásához...
2011. febr. 20. 15:23
9/15 anonim válasza:
Hát szerintem is borzasztóan túl van árazva..(bár lehet páncélozott)
De a fogyasztása valóban lehet hogy kicsi egy nagy autónál is. Nincs egyensúlyban a méret és fogyasztás. Volt olyan 9 személyes kisbuszom ,hogy kg 100 km,5 litert fogyasztott meg olyan 900kg sportkocsim is ami 100-on 24 litert. :D
2011. febr. 20. 16:47
10/15 A kérdező kommentje:
A regisztrációs adó nincs 20 millió. Max 3 szokott lenni. Ha meg páncélozott lenne, akkor azt is biztos leírta volna :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!