Mit csináljak? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
egyértelműen kocsi, várj szerintem 2 évet, akkor is még csak 17 leszel, szerintem még az is korai egy saját kocsihoz, de te tudod
kocsi szerintem sokkal hasznosabb, megéri várni
17/L

hát 50 ezer egy jogsi
50ezret tudsz alkudni kocsinál
baj nem lehet, jön majd ballagás stb gyűjtesz pénzt

Ha a kismotor mellett döntenél vegyél 50000-ért Simsont. Azon legalább van kuplungkar. :D
300000-ért robogó, az tényleg túlzás, annyiből autót lehet venni. Simsonok nagyjából tartják az árukat, ha csak annyit költesz rá hogy műszakilag szinten tartsd, akkor nem is vesztesz rajta annyi pénzt mint egy új robogónál, mert nagyjából olyan áron el tudod majd passzolni amin vetted.

Tényleg ilyen sokan vannak azon a véleményen hogy az autó nőzésre való? Szomorú...
Ha úgy érzed szeretnél motorozni akkor tedd le nyugodtan az M-s jogsit, leglaább forgalomban leszel és gyakorolsz közlekedni, de 300.000-ért ne vegyél robigót, inkább egy használt váltós motor szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!