Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit csináljak? (Kérdésed túl...

Mit csináljak? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Szóval, 15vagyok és gondolkodok egy 50es robogón de másfél év múlva elkezdhetném a B-kat. jogsit és fél évre rá ha jól megy minden vehetnék egy kocsit. Na de ha most elköltöm a pénzem M-es jogsira és veszek egy robogót akkor egy ideig biztos nem lesz arra pénzem, hogy tudjak venni egy normális kocsit (mert a B-s jogsira azért a pénz még úgy ahogy meglenne). Ti hogy döntenétek? Most egy robogó vagy 2 év múlva kocsi?
2011. febr. 13. 17:43
 1/10 anonim válasza:

egyértelműen kocsi, várj szerintem 2 évet, akkor is még csak 17 leszel, szerintem még az is korai egy saját kocsihoz, de te tudod

kocsi szerintem sokkal hasznosabb, megéri várni

17/L

2011. febr. 13. 17:57
 2/10 anonim ***** válasza:
37%
Ez így van ahogy az előző is irja számos egyéb hasznoságán kívül a kocsi a csajoknak is jobban bejön.
2011. febr. 13. 18:00
 3/10 anonim ***** válasza:
48%

hát 50 ezer egy jogsi

50ezret tudsz alkudni kocsinál

baj nem lehet, jön majd ballagás stb gyűjtesz pénzt

2011. febr. 13. 18:06
 4/10 anonim ***** válasza:
Vedd meg a robogót,bár a robogók gagyik,de legalább addig is forgalomban vagy,és gyakorolsz,egy autóra biztos nem lesz pénzed,ha a robogó árának hiánya már ellehetetlenítené az egész autóvásárlást.
2011. febr. 13. 18:18
 5/10 A kérdező kommentje:
nem lehetetlenítené el, de azért ha veszek 300e-ért egy robogót, nem tudnék olyan kocsit venni amilyet szeretnék. de van benne valami, hogy addig is gyakorolnám a vezetést, meg a forgalomba való közlekedést! köszönöm mindenkinek a választ!
2011. febr. 13. 19:22
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha a kismotor mellett döntenél vegyél 50000-ért Simsont. Azon legalább van kuplungkar. :D

300000-ért robogó, az tényleg túlzás, annyiből autót lehet venni. Simsonok nagyjából tartják az árukat, ha csak annyit költesz rá hogy műszakilag szinten tartsd, akkor nem is vesztesz rajta annyi pénzt mint egy új robogónál, mert nagyjából olyan áron el tudod majd passzolni amin vetted.

2011. febr. 13. 20:39
 7/10 A kérdező kommentje:
igen, híve vagyok a Simsonnak fiatal korom ellenére is, csak az a baj, hogy nem lehet vele megjelenni. :S nem vagyok az a típus akit annyira nagyon érdekel mások véleménye, de azért ebbe az esetben igen. arról nem beszélve, hogy oda kellene egy szerelési tudás (lerobban útszélén meg tudjam szerelni, stb) + méricskélni minden tankolásnál az olajat. robogó kényelmesebb:D váltós motort csak 125ccm-től vennék. köszönöm válaszod!:)
2011. febr. 13. 20:56
 8/10 A kérdező kommentje:
vagyis, váltós motort na rosszul mondom!:D robogó is váltós, jó kis fokozatmentes automata végzi benne a dolgát.:D
2011. febr. 13. 20:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Személy szerint a kocsira voksolnék. Azzal lehet nőket vinni amit imádok ,és a nők is szeretik ...:D
2011. febr. 14. 17:29
 10/10 anonim ***** válasza:

Tényleg ilyen sokan vannak azon a véleményen hogy az autó nőzésre való? Szomorú...

Ha úgy érzed szeretnél motorozni akkor tedd le nyugodtan az M-s jogsit, leglaább forgalomban leszel és gyakorolsz közlekedni, de 300.000-ért ne vegyél robigót, inkább egy használt váltós motor szerintem.

2011. febr. 16. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!