Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha elkap a rendőr segédmotorra...

Ha elkap a rendőr segédmotorral úgy hogy nincs jogsim és biztosításom sincs akkor mennyi a büntetés?

Figyelt kérdés

Bukósisak van.

ha van biztosítás akkor is ugyanannyi a büntetés?

2009. febr. 11. 18:01
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
63%

igen? Akkor te többet tudsz a jogszabálynál..:)

szólnék- így a helyes.

2009. febr. 12. 18:19
 22/26 anonim ***** válasza:
76%

Nekem B-s van és vezethetek segédmotort, szoktam is ( persze nem télen. :D)

2004-ben szereztem a jogsit akkor még tuti lehetett és ha azóta változott is ez visszamenőleg nem érvényes jelölve is van a jogsin, h lehet.

2009. febr. 13. 11:27
 23/26 anonim ***** válasza:
Ha valaki levizsgázik autóból, akkor megkapja a B ill. M jogsit is, tehát vezethet smkp-t! Amit te leírtál, az ok, mert a B jogsi erre jogosít fel. De emellé még megkaja az illető az M-et is. Szóval lehet vezetni smkp-t!
2009. febr. 15. 17:41
 24/26 anonim ***** válasza:
Utána jártam a dolgoknak és a ma i jog szabályok szerint ha b kategoriás jogsid van valamint a jogsidon szerepel a felsorolt kategoriák között a T jel 185-ös koddal valamint M,k 186-os koddal akkor segédmotorkerékpárt vezethetsz.ha nem hisztek nekem akkor keresétek meg a 35\2000-s Bm rendeletett.
2009. febr. 17. 19:38
 25/26 anonim ***** válasza:

Hát attól függ a nem vagy 18 akkor nem gáz annyira

különben meg 30 000.

(engem 13 évesen kaptak el simsonnal azt mondták "haha, jó van kisfiam told haza azt kész" )

2010. szept. 27. 17:55
 26/26 A kérdező kommentje:
Már van jogsim, másik motorral járok amire kötöttem biztosítást.
2010. okt. 2. 00:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!