1/11 anonim válasza:
1.6 75LE, honnan jött ez a kőkorból, egy szinten áll motorikusan egy Ladával, amúgy képek alapján nem tűnik rossznak de személyesen biztos más képet mutatna, nekem nemnagyon tetszik meg drágállom is de ez az én véleményem.
2/11 A kérdező kommentje:
Igazándiból nem versenyezni kellene,hanem munkába járni,arra meg szerintem elég a 75le,nem?
2011. febr. 12. 21:18
3/11 anonim válasza:
Nagyon drága. Annyiért sokkal jobbat kapsz.
4/11 anonim válasza:
Ha használt akkor már meg kell gondolni.
5/11 anonim válasza:
"Igazándiból nem versenyezni kellene,hanem munkába járni,arra meg szerintem elég a 75le,nem?"
Te tudod, de ne számíts jobb teljesítményre mint egy Ladánál sőt még rosszabbra, mert az 1.5 Lada 75 lovas, ez a gép meg 1.6os, és mivel egy elég őskövület motor elég sokat is eszik
6/11 anonim válasza:
nem az h 75ló (ez is elég ratyi)
hanem hogy 117-et ment és 10éves?!
7/11 anonim válasza:
Drága,ennyi pénzért jobb autót is kapsz.Ráadásul 3 ajtós nem praktikus!
8/11 anonim válasza:
Az ajtók számát szerintem a kérdező dönti el, nekem se kéne amúgy 4, vagy 5 ajtós, egy coupe-val sokkal jobban el lehet furikázgatni. Amúgy ez az autó azthittem nem jól látok h majdnem 1 millió forint.. Tudod ám miért. MERT KERESKEDŐS!!! Jó párszázezer hasznot akar. Ennyiért végy egy Mercit, 124-est pl., vagy mittomén, de ez a Seat nem ér ennyit és tényleg iszonyú gyenge. Munkába menni frissen és üdén kell, de ahogy te ezzel az autóval eljutsz a munkahelyedre, már akkor megöl az unalom, hogy milyen vacak a teljesítménye. Ráborulsz az íróasztalra, főnök kirúg, gondolkozz! És még a km is visszatekert!!!!
9/11 anonim válasza:
sportline.. 117ezer km-el?!?:S elég valószínűtlen:S
10/11 lodarazs válasza:
Drága. Octaviát ugyan ezzel a motorral 700 ezerért kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!