Valaki segítene? Hogy mért nem tudom eladni a motorom?
Figyelt kérdés
Heló nekem vagy egy Yamaha mint-em és már három hónapja próbálom eladni és nem tudom léccives segítsetek hogy mért nem tudom eladni köszönöm.2011. febr. 10. 15:36
11/24 A kérdező kommentje:
már próbáltam de nemsikerült
2011. febr. 10. 16:33
13/24 anonim válasza:
Az üléshuzat rendesen gyári yamaha feliratos, és ugyanolyan minőségű műbor huzat. Huber és tsa boltba vettem.
14/24 anonim válasza:
Hát figyi.. Kiraksz a motorrol sötétben készült képeket.. Odaírod, hogy a fék nem jó, azt meg kell csinálni, ennyi a baja.. Közben az ülésből is mekkora darab van leszakadva. Szerinted ezekután őszíntének fog tűnni? Amúgy nekem sem kéne ilyen robogó, nem szép, nagyon régi, második tulajdonos, és az az emelés is. Nagyon el van csúfítva. Nah meg jah, 3 hónapja, vagyis decemberben kezdted hírdetni, a nagy hóban ki fog ilyen robogót venni, amire még költeni is kell, azt én nem tudom.
15/24 A kérdező kommentje:
Hozzám már így került szakadt ülésel stb.
2011. febr. 11. 14:41
16/24 A kérdező kommentje:
Te az ülléshuzatot az internetről rendelted?
2011. febr. 11. 14:44
17/24 A kérdező kommentje:
Heló ma unatkoztam és megcsinálta a hátsó féket most fog de nem az igazi mert szerintem kikéne cserélni a betétet az első fék az meg reménytelen
2011. febr. 11. 20:22
18/24 anonim válasza:
Szerintem akkor vidd le az árát egy 10-esre. Többet senki sem fog adni érte.
19/24 A kérdező kommentje:
Ma néztem és csak ma 136 nézték meg öszesen 436 nézték meg a hirdetést
2011. febr. 11. 20:24
20/24 anonim válasza:
Látom kitörölted a hírdetésből a fékhibát. Mostmár mindegy hogyan, csak add el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!