Valaki segítene? Hogy mért nem tudom eladni a motorom?
Figyelt kérdés
Heló nekem vagy egy Yamaha mint-em és már három hónapja próbálom eladni és nem tudom léccives segítsetek hogy mért nem tudom eladni köszönöm.2011. febr. 10. 15:36
1/24 anonim válasza:
Belinkeled a hirdetést? Mennyiért árulod?
2/24 A kérdező kommentje:
Eddig drágább volt csak most már nagyon el szeretném adni
2011. febr. 10. 15:46
3/24 anonim válasza:
Szerintem ha megcsináltatod a féket akkor ér talán 30e ft-ot egyébként odairhatnád mennyit futott
4/24 A kérdező kommentje:
Nem tudom mert mikor elhoztuk már akkor se működöt a km óra úgy hogy majd veszek bele egy km spirált
2011. febr. 10. 15:56
5/24 A kérdező kommentje:
Vagy írjam le azt amit most kiír?
2011. febr. 10. 15:57
6/24 anonim válasza:
Hozd rendbe,így csak alktarésznek lehet eladni,de ilyen öreg motort, nem érdemes megvenni alkatrésznek...
7/24 anonim válasza:
Megnéztem a hirdetésed. Én a helyedben rögtön áthúznám az ülést. Én egy Jognak áthúztam 1hete, 1000Ft (igen ezer) volt a huzat, és most egy szép vadiúj gyári ülésnek néz ki, nagyon sokat dob rajta. Fékkel mi a probléma? Nem tudod orvosolni? Oké, hogy nem egy nagy összeg amit kérsz érte, de fék nélkül haza se tudják vinni. Azt se lehet túl drága megcsinálni, kb 1500 a fékpofa ami ebbe való. Km spirál is 1200 körül. Oké, tudom , hogy eladásra nem akarsz még költeni, de ha ezek rendbe lesznek, könnyebben el tudod majd adni. De , hogy miért árulod régóta és nem viszik el? Nagyon egyszerű! Tél van, ilyenkor nem nagyon vesznek motort. Tavasszal lehet egyből elmegy majd.
8/24 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy egy motor szervízben azt mondták hogyha leviszem pá ezer forint-ból meg lehet csinálni mert a pofák jó állapotban vannak
2011. febr. 10. 16:18
9/24 A kérdező kommentje:
És még azt szeretném kérdezni hogy az eredeti üéshuzatot veted amin rajta van hogy yamaha vagy egy sima huzatot?
2011. febr. 10. 16:22
10/24 anonim válasza:
Féket te miért nem tudod megcsinálni? ugyan nem értek a motorokhoz de nem lehet nagyon bonyolultabb egy biciklinél nincs ennek hidraulikus fékrendszere próbáld meg te megbütykölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!