Forgalmi vizsgán miért buktatok meg? Mi a biztos bukás? Mi az, amit még javítani lehet? Mire figyeljek nagyon?
Forgalmi vizsgán miért buktatok meg? Mi a biztos bukás? Mi az, amit még javítani lehet? A parkolást előre mondja a vizsgabiztos, hogy mit kell csináljak (előre-hátra vagy oldalszegély)? Mire figyeljek nagyon? Az jó vagy rossz, ha esetleg észreveszik vagy ha rákérdezne a vizsgabiztos, hogy terhes vagyok -e?
Köszönöm a válaszokat!!
Kedves utolsó.
Oké, igen az a 40-es kicsit túlzás volt, de viszont semmilyen behajtani tilos tábla nem volt ott, tudom mert szinte minden nap látom ott a táblákat, és nincs erre utaló tiltás. A másik meg szerintem ott is már inkább a pénz dominált, az utolsó sikeres vizsgámnál, mivel az egész jogosítványom megszerzéséhez úgy jutottam el, hogy mindenből meg buktam 2x és csak harmadjára engedtek át. A vizsgabiztos döntését meg, nem fogjuk meg tudni h mi alapján döntött úgy, hogy átengedjen...
Üdv mindenki!
Ma vizsgáztam másodjára B125-re, sikertelenül. Először már rutin résznél megbuktam, lábletétel. Másodjára viszont minden tökéletesen ment, 100% voltam benne hogy sikerült, de NEM. Az indok: Túl óvatosan közlekedek (minden kereszteződésnél felmértem az adott szituációt, határozottan a szabályok betartásával közlekedtem) és nem tartottam eléggé jobbra (ilyen van?). (10 éve jogsim van autóra és 6 éve motorozok ebből 1 éve 125-sel jogsi nélkül Budapesten. Baleset és koccanás nélkül)
Min buktam meg?
Elsőbbségem volt és megvártam amíg egy látszólag lassítani nem akaró kocsi megadja nekem. Ennyi. A vizsgabiztos ha meg akar buktatni vezethetsz akármilyen jól, úgyis megbuktat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!