Ki használ 125/50 robogót?
Figyelt kérdés
125ös de 50re könyvelt robogót ki használt? És tapasztalatok érdekelnének főleg azzal kapcsolatban, hogy mikor a rendőr éber őre igazoltatta őket elhitte-e hogy az csak 50es és nem 125ös.2011. febr. 8. 20:51
1/9 anonim válasza:
Azért egy 125-őst nem lehet egyszerű eladni a rend őreinek hogy az 50...de hajrá próba cseresznye hátha feléd nem járnak annyira nyitott szemmel mint erre.
2/9 anonim 

válasza:

elhiszi. enyem papiron 50es, de nem annyi. (:
pontosan papiron 49.86, de a vegsebessege 119km/h^^, tuning nelkul.
3/9 anonim 

válasza:

elso: akkor en lehet mindig pont hulye rendort fogok ki :)
masodik vagyok.
4/9 anonim 

válasza:

nekem 150-es, leonardóm van az újabb tipus nagy plexivel. Szinte minden nap igazoltatnak. A biztositásra ugranak mindig. Ha nem lenne akkor már dobnának is be a hátsó ülésre :) No de a viccet féretéve, nem tudnak mit csinálni ezt meg kell érteni! A rendőr nem igazságügyi köbcenti ellenőrző! Nem is az a dolga. Egyszer kifogtam egy kekeckedőt, meglátta a műszerfal alatt a kormány közepén a 150 -es műanyag karikát. Azt hitte hogy levesz pénzre de nem sikrült mert azt mondtam hogy az nem a köbventit jelöli hanem azt hogy a gyár akkor ünnepelte fennálásának 150. évét. Na erre köoni nyelni nem tudott a faszi. De ilyen csak egyszer volt pedig 2004-óta szinte minden nap motorn vagyok! Csak nem kell besz@rni! Határozotnak kell lenni ha látják hogy a delikvens reszket akkor abból pénzt szednek el
5/9 anonim válasza:
Ez igy igaz ahogy az elóttem szló irta. Csak arra kell vigyázni, hogy ne essünk tulzásokba, gondolok itt a nagy sebességre, ami robogóból már nem nézhetó ki, és a nagyon nagy kasztnis motorora, aniról tényleg nehéz elhinni hogy ötvenes.
6/9 anonim 

válasza:

Igen! ha nem jampiskodunk akkor nem lesz baj. ha nem 120-al döngetünk végig a városon és nem kétszemélyel részegen akkor nem kell félnünk. csak szolidan!
7/9 anonim 

válasza:

és mielött azt mondanátok hogy van olyan 50-es is ami 100-al is tud menni de ők nyomhatják is nyugottan mert nekik tényleg 50-es a motorjuk! nekik nem kell visszfogni magukat
8/9 anonim válasza:
A 125/50 dologgal nem csak igazoltatáskor lehet gond, hanem pl. ha balesetet okozol - és a robogó mozgásképtelen, tehát nem tudsz "elegáns" módon meglógni a helyszínről-, akkor biztosan ki fog derülni a turpisság. Ekkor pedig:
- a biztosító rád veri a kárt, adott esetben sok 100e Ft
- biztosítási csalás
- okirathamisítás
- ha csak M-es jogsid van, akkor jogosítvány nélküli vezetés
ami miatt felelned kell. Ezekért pedig egy ejnye-bejnyénél már többet lehet kapni.
9/9 anonim 

válasza:

mondok egy jó példát. Yamaha Dt 80 és Dt 50. Pont semmi külső külömbség nincs a kettő között. Blokk henger külső méret mindenben megegyezik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!