Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez szabályos? (lent)

Ez szabályos? (lent)

Figyelt kérdés
Az amerikai autóknál elterjedt, (de láttam már újabb BMW-ken és Volvokon is) hogy az index (gondolom helyzetjelzőként) folyamatosan világít, irányjelzéskor erősebben.(itt egy kép: [link] ) Az szabályos-e, ha egy 99es Swiftnek is megcsinálnám ilyenre az irányjelzőit vagy nem menne át a vizsgán esetleg büntetnek érte?
2011. febr. 8. 14:50
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
De akkor mit panaszkodsz, hogy tucatautó? :D Én így képzelek el egy tucat Suzuki Swift GLS-t: [link] Azthittem a tied is ilyesmi, hogy annyira felakarod dobni, de ezekszerint tök szép. Valahogy így képzelem el: [link]
2011. febr. 11. 02:55
 22/27 anonim ***** válasza:
Egy régi Swiftet NE AKARJ feldobni. Az sokkal inkább adja a "csóringer vagyok, de dögös autóra vágyom" - kissé szánalmas - feelinget, mintha inkább a szériaszerű és kiváló műszaki és esztétikai állapotra törekednél. Az ilyen hujjdedögös felni, megy egyéb "optikai tyúning" egy ilyen értéknagyságrendű autón afféle "öreg lóra cifra szerszám". Semmi baj azzal, hogy valakinek Suzukija van, urambocsá régi típus, csak ne csináljon bohócautót belőle.
2011. febr. 11. 07:17
 23/27 A kérdező kommentje:

02:55 pontosan ugyanilyen kék Swift.

utolsó: nem kimondottan tuningra gondoltam, csak valamire, amitöl kicsit különbözik a kismillió társától.

2011. febr. 12. 01:38
 24/27 A kérdező kommentje:
csak nincs rajta swift matrica
2011. febr. 12. 01:39
 25/27 A kérdező kommentje:
De most nézem a sportkormány, a kipufogóvég és a telipiros lámpa teccik, vmi ilyesmire gondoltam én is.
2011. febr. 12. 01:41
 26/27 anonim ***** válasza:

A telipiros lámpa tényleg megy a kékhez...

Akkor már inkább telifehér, fehér első irányjelzőkkel.

2011. febr. 12. 11:49
 27/27 A kérdező kommentje:
Nekem a fehér irányjelzők nemigazán jönnek be.
2011. febr. 12. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!