Simson S51B egy 100 kg-os emberrel, hogy megy? Hogy bír el ekkora súllyal? Hozzá értők válaszát várom.
Figyelt kérdés
2011. febr. 1. 23:36
1/12 anonim válasza:
El lehet vele gurulni, de ne várj térugrást! Mi 5-en (kb 440 kg) mentünk haver széria 3 sebós simójával, amint 17-es lánckerék van és kettesben még vígan tudtunk vele gurulni. Igaz nem forgott ki, de haladt, nem fulladt be.
2/12 anonim válasza:
Mi anno 2-en (130kg) mentünk simsonnal és alig akar elindulni. A robogó 2 személlyel megy úgy mint a simson 1 személlyel.
3/12 anonim válasza:
Simsonja válogatja, nekem nem volt gondom vele én is hasonló súlyú vagyok (talán akkor még könnyebb voltam 10 kilóval) de elvitt, ha nem kopott a motorja akkor valószínűleg neked sem lesz bajod vele. A legtutibb, hogy próbáld ki az egyik hirdetett gépet (mondjuk azt mindenképp tedd meg) vagy ha van valakinek az ismerőseid közül akkor az övét.
4/12 A kérdező kommentje:
Na most mi az igaz? Azért elbír 100 kg-val?
2011. febr. 3. 23:14
5/12 anonim válasza:
Röhögve. Az én akkori 90 kg-omat egy Babetta repítette.
6/12 anonim válasza:
Ne a legolcsóbb szart vedd meg, akkor nem lesz gondod vele. Esetleg végy egy robogót. Az sokkal jobb.
7/12 lockstock válasza:
2-en mentük anno kb 160 kilók voltunk együtt, simán mentem vele 60-at. Igaz az enyém fel volt fúrva 60-asra. Most túrbós swalbm van. 100 kiló vagyok+30 kiló pakkal közlekedek, csont nélkül elvisz. Ez alap 50 köbcentis, kb 1500 kilóméterrel ezelőtt volt fúrva. 200-at is elvinne, ha kellene. Az 51-es meg jóval erősebb. Egyébként akár 90 köbcentisre is fel lehet fúrni, de az már zsebbenyúlós dolog.
8/12 anonim válasza:
Gyárilag az N szérián kívül a simsonok 2 személyesnek jöttek ki, ha jól tudom... Szóval alapból 2 személyre tervezték őket. Egy normálissal bőven el tudsz közlekedni.
9/12 anonim válasza:
Simó simán elvisz 100 kilóval, a Babetta max terhelése elvileg 100 kilogramm, utána már kuplung elforog stb, de én egy rossz állapotú babettával haverommal (120 kiló) majdnem teljesen felgyorsult kb 40-el ment, szóval egy simó röhögve elvisz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!