11/12 anonim 

válasza:

21:26os vagyok
Persze ebben igazatok van h 16évesen a legtöbben elégedettek evvel a teljesítménnyel én nem is arra céloztam h ez másképp lenne. Egyzserűen csak nemtetszenek be ezek a kisköbcentis négyütemű gépek. Tudom én h fogyasztás meg károsanyagkibocsátás de a motorozást én hobbinak tartom és ott ezek neméppen annyira fontosak mint 1 napi használatban lévő autónál mondjuk. Ha nemkell akkora teljesítmény mint amit egy 125ös 2 ütemű tud, akkor egy kicsit "okosított" 50es(70-80ccm-el persze) is megteszi, teljesítményben azis hasonló.
12/12 anonim 

válasza:

sokféleképpen lehet nzni a dolgokat, mindkettőnek vannak előnyei/hátrányai.
2t pl.:erős, de gyorsan kopik...
4t :nem olyan erős, de a világból is kivisz. és valahol el kell kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!