Yamaha YZF-R125 vagy Honda Varadero 125?
papíron mind2 15 lóerő, de nagyon kétlem, hogy a Varadero nem haladja meg kicsivel. ha a kinézetet tartod fontosnak, akkor szerintem a Yamaha nagyon jól néz ki. tényleg kategóriában legelöl van ezen a téren. a fékei is brutálisak, és a gyorsulása is (kategóriájához mérten) elég szép. de ha netán sor kerül rá, hogy párban mentek utazni, akkor a barátnőd nemnagyon fogja dicsérni az utazás színvonalát. egy túradoboz is gyatrán nézne ki rajta, pedig praktikus. ha kinnhagyod egy parkolóban a motort, beleteheted a sisakot., és nyugodtabb leszel suliban, hogy nem lopják el a bukód. egy kisebb bevásárlásnál is jól jöhet. tehát praktikusság terén nem az YZF-R 125 a nyerő.
én a Varadero mellett döntenék. amilyen hátrányt megemlítettem a Yamaha esetében, az a Varaderonál nem áll fenn. a hátsó ülése is nagyon kényelmes, jól mutat rajta a túradoboz, rendelhető hozzá fő-állvány, gyári kézmelegítő, bukócső és még sok extra.
a tömegétől nem kell megijedni. kicsit hozzászoksz a nagyobb tömeghez, ami nem baj.
a motorja is jó. pörgős V2-es. teljesíttményre szerintem több, mint 15 lóerő. legalábbis nekem erősebbnek tűnt.
karbantartás? nagyjából hasonló pénzt követel mind2 motor esetében, a 4000 km-es szervíbe hordás nem kerül olyan sokba, egyébként is szezononként egyszer sort lehet keríteni rá.
a kétütemű hang pedig nem fuuuj, egyeseknek nem tetszik. nekem mindig mosolyt tud húzni az arcomra, akaratlanul is =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!