Derbi senda vagy Yamaha dt50 tanulómotornak?
Sziasztok!
15 éves vagyok.
Szeretnék venni még karácsonyig egy tanulómotort,mert később vagy jövő nyáron,vagy jövőnyár után szeretnék venni ktm vagy kawasaki 125-ös krossz/enduro gépet,ami elég erős 40 le,előtte sokan mondták,hogy vegyek egy kisebb gépet.
170-173 cm magas vagyok,ülésmagasság szerintem olyan 88 cmig jó,de nem hiszem,hogy számít,mert 15 éves léttemre 170 cm vagyok.
ja és még annyit,miután én megvettem a nagyobb motort ez a 12éves öcsémé lenne.(de addig ő is megnő)
Ebben a 2 motorban gondolkoztam
Debiről is hallottam hogy jó márka,meg olcsóbb jóval 80-90.000 ért belehet szerezni 98-as jó motorokat
dt50 meg azért 150.000 körül vannak,de pörgősebb motorral rendelkezik,és én szinte csak terepen használnám.
És több jót írnak róla mint a derbiről.
Van egy kis megtakarított pénzem 210.000 ft,most 150.000 ha veszek egy motort abba még kell tankolni,szeretnék rajta egy két újítást és szinte el is megy a pénzem,de akkor nagyobb motorra meg később lesz pénzem,vagy nehezebben fogom tudni megtakarítani.
De most is kapok karácsonyra,kutyám is van törzsköynves és most nyáron fog belőle visszajönni 100-150.000 ft.
meg nyáron elmegyek egy emberhez dolgozni,szerintetek?
A Yamaha DT50 és a Derbi Senda blokkja ugyan az. Ugyan úgy mennek, ugyan annyit fogyasztanak, csak az árban van különbség.
Én a derbit venném.
esetleg gasgas 50 ec miylen motor terepre?
jó márka?
Te télen akarsz motorozgatni?
Amúgy szerintem teljesen mindegy milyen 50-est veszel. Mindegyik csakis arra jó, hogy megtanulj magabiztosan váltani és kuplungolni - arra viszont elég 4-500 km.
Szerintem vegyél most valami olcsó sz@rt (akár simsont) és tartsd meg a pénzed tavaszra a nagymotorra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!