Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a YZF-R125-ről?

Mi a véleményetek a YZF-R125-ről?

Figyelt kérdés
[link]
2011. jan. 28. 20:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
motorikusan, kinézetre kifogástalan, de teljesítményre vicc. tehát bajod nem lesz vele, ha rendesen karbantartod, a csajoknak, és mindenkinek leesik az álla, mert azért 125-nél nagyobbnak néz ki, szépen szól, viszont a versenyzést el lehet felejteni, arra ott a cagiva mito :)
2011. jan. 28. 20:57
 2/12 anonim válasza:
0%
Jól néz ki... 125cc 4henger??? vicc
2011. jan. 28. 23:22
 3/12 anonim ***** válasza:
Utolsó: ezt te hol álmodtad?
2011. jan. 29. 10:00
 4/12 anonim ***** válasza:

1 henger b*szki nem 4!!!

Am szép külső, kedvező fogasztás...telejsítmény lehetne több de nekem így is megfelelne. Mondjuk annyi pénzt sosem adnék ki rá.

2011. jan. 29. 17:07
 5/12 anonim ***** válasza:
Sajnos a motorokat is elérte a környezettudatosság ezért a 4ütem ami 250ccm alatt elég vicces:S
2011. jan. 30. 20:57
 6/12 anonim ***** válasza:

egy jó négyütemű 125ös majdnem képes arra, amire egy régi kétütemű 250es Jawa. ha a 16 évesek a nagyobb és nagyobb teljesítmény hajszolásáról áradoznak, le vannak hurrogva, hogy még sok is a 15 ló. régen a 150es MZvel 40-50 éves emberek meg voltak elégedve, pedig az sem volt erősebb. ha az őseinknek elég volt a 15-20 ló, akkor egy 16 évesnek bőven az. egyébként nem olyan gyenge motor a lökettérfogatához képest. 130-cal elmegy, hátszéllel talán kicsit többet is tud. tényleg megbízható, kis fogyasztású motor. és a gyorsulása 80-100 km/h-ig szerintem meglepően jó. egy baja, hogy drága. ha megengedheted magadnak, akkor ez nem jelent gondot, de ha a választást nagyon befolyásolja a pénz, akkor egy használt CBF is megteszi eebben a kategóriában. nagyon érezhető különbségek nincsenek köztük, és a CBF is egy szeretnivaló 125-ös (kevesebb extrával, mint pl. a fordított teleszkópvilla, szerényebb fékek...), ami inkább a nyomaték és a még kisebb fogyasztás (2L) terén jeleskedik a kategóriájában.

üdv!

2011. jan. 31. 21:07
 7/12 anonim ***** válasza:
Van sok olyan 40-50 éves ember ma is akinek elég még 1 50köbcentis Simson teljesítménye is, ezek szerint senki se akarjon többet??? Ha így állnánk a dolgokhoz h milyen teljesítménye volt 1 autónak vagy motornak 20 éve akkor nem fejlődne a technika. És elég nagy visszafejlődés tapasztalható ettől a nagy "elnégyüteműsödéstől".
2011. jan. 31. 21:26
 8/12 anonim ***** válasza:

visszafejlődés?

én is nagyobb teljesíttményre vágytam 16 évesen, és szerintem ez természetes is, de át ne essünk a ló túloldalára. egy 16 évesnek nem elég a 130as tempó? én ritkán lépem túl ezt a sebességet, annak ellenére, hogy 600as géppel motorozok. 130-140 fölött motorral néha eléojönnek kellemetlen szituációk, tehát veszélyes. te ha egy apa lennél, szerintem a fiadnak inkább vennél egy YZF-R125öst, mint egy RS-t, vagy Mitot. nekem is tettszenek ezek a kétütemű gépek, gyorsabbak és robbanékonyabbak is, mint a négyüteműek. de a célközönség a 16 évesek, amely korban a legtöbben felelőtlenek (tisztelet a kivételnek!). arra, hogy tudja valaki élvezni a motorozást, szerintem ebben a korban elég a négyütemű 125-ös. az 50es robogók után megváltás.

üdv!

2011. jan. 31. 23:43
 9/12 anonim ***** válasza:
2 Liter fogyasztás, 130-140 végsebesség? jó poén. Nekem 125-ös cbr-em van, átlagban simán megeszik 4-5 litert is. Végsebességre pedig a 120 az már nagyon a vége.
2011. febr. 1. 13:30
 10/12 anonim ***** válasza:

félreértettél. 2 literes átlagfogyasztása van a CBF 125-nek (2,5 fölé nekem még nem ment). a végsebessége nem 130 km/h. 115 körül van az enyémnek a vége.

YZF-R 125 nem az én tulajdonomban van, de volt alkalmam kicsit elszórakozni a géppel. az ment alattam 130at (a Yamaha, nem a CBF). a fogyasztásáról meg nincs saját tapasztalatom, azért nem írtam konkrét számot. a tulaj állítása szerint max 4-4,5 liter. röviden:

Yamaha: 130 körüli végsebesség, és 3-4,5literes fogyasztás

Honda: valamivel 110 fölötti végsebesség, és 1,8-2,5literes fogyasztás.

remélem összeállt a kép.

2011. febr. 1. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!