Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért mondják azt a BMW-re...

Miért mondják azt a BMW-re hogy "szervízigényes"?

Figyelt kérdés

Tényleg gyakran kell vinni szerelöhöz? Vagy miért alakult ki ez a vélemény a BMW-röl?

Kérek mindenkit próbáljon értelmes (nem hülye) válaszokat adni! Köszi elöre is!

2011. jan. 20. 19:40
 1/6 anonim ***** válasza:
42%
Mert a BMW-t hajtják, olajat és az egyéb kötelező dolgokat nem cserélik, aztán csodálkoznak, hogy a csodabéemvé tönkremegy.
2011. jan. 20. 20:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Na meg a visszatekert kilométerek miatt, sokszor a duplája van benne. 300e felett tényleg tönkre mennek az alkatrészek, főleg, hogy itthon sokan csak beülnek és mennek (jó esetben 20ezrenként azért cserélnek olajat)...
2011. jan. 20. 22:39
 3/6 anonim ***** válasza:
64%

Nekem E38-as 750iL bmw-m volt.

Egyszer volt hengerfejes 200ezernél, de úgy gondolom ez még belefér.

A sok elektronika miatt mindig volt valami amit csinálni kellett, nem voltak vészes összegek, de ha nagyobb darabot kellett cserélni, akkor rettegtem, mert az ára horror volt.

Szerencsére a váltó nem bohóckodott, mert az egy anyagi csapás lett volna. Helyette a futómü járkált mindenfelé és senki sem tudott vele mit csinálni. Igaz ez Németországban volt zavaróbb, mert ott 200 fölött verettem neki, itthoni viszonylatban jó volt még.

Tehát van böven szervizigénye és drága is.

2011. jan. 20. 23:33
 4/6 anonim ***** válasza:
De azért a 750i egy tizenéves 12 hengeres luxusautó. Annak nem lehet felhozni, hogy sokba kerül. Az tényleg nagyon durván luxus, ezért kerül sokba.
2011. jan. 21. 14:06
 5/6 anonim ***** válasza:
67%

Ezt a szót egy abnormális fazon találta ki anno és azóta közhely lett.

MINDEN AUTÓ szervízigényes !!!!

A BMW sem sűrűbben mit egyéb márkák!!

Amíg időben megkapja a maga kis vizét,olaját,szűrőit,kopó,forgó alkatrészeinek cseréjét addig nem hogy nincs vele több gond mint egyebekkel de SEMMI !

Eddig már vagy 30 BMW-m volt E21 316 "cápa" kezdettel E60 M5-ig sokat nyúztam és nincs okom panaszra.

Megbízható,jó autók,a német precizitás etalonjai.

Egy gömbfej elhasználódása maximum pár tízezer a legtöbb kocsiba de hanyagolás esetén több százezres futómű cseréig is elfajulhat a dolog - minden több milliós verdánál.

Én a "szervizigényest" behelyettesíteném a "gondos tulajt igénylő" kifejezéssel - de ezt márkafüggetlenül.

:p))

2011. ápr. 23. 23:27
 6/6 anonim ***** válasza:

nem kell figyelembe venni az ilyen mondásokat, minden kocsinak elő van írva hogy x kilométer után menni kell szervizbe és ezt azt kicserélni benne pl gyertyák stb..

Meg mondják azt is hogy csak a japán kocsik az istenek...

azért is franciát vettem és 5 éves, semmi baja nincsen, szval ha bmw tetszik vegyél azt....

2011. ápr. 24. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!