Miért olyan olcsók a Rover-ek?

17:39 tudod mid szar!
214sli-m van semmi baja csak a motorvezérlő elektronikát kellett cserélni! 103 ló de megy mint állat
jó autók pedig leszarozzák mint pl az olaszokat:S
csak abba nem gondolnak bele hogy az angolok kezdték az autógyártást! (rolls royce, aston, és még sok sok) érdekes minden filmen olyan menekülés ami nem közúton van range rovert használnak, világ legjobb terepjárója a defender! mit akar a sok hülye német auótgyár?!

Kérdező: a Rover nem nagyon szar, csak ugyanúgy nem tartja az értékét mint a Ford Mondeo. Mondjuk én csak 400-ast próbáltam, hát minőségérzetben nem volt a legjobb. A még annál is régebbi szögletesekről azt hallottam hogy nem képesek ellenállni a rozsdának, az pedig nagyon rontja az értéküket.
Kedves előző! tudtommal a gépkocsit német úriember találta fel, a futószalagos gyártást pedig Henry Ford vezette be, tudtommal Galamb József hathatós közreműködésével.

és még annyit, HOGY A BMW A ROVERTŐL TANULTA A FABERAKÁST!
és a kis szar vw-k az 1.4-esből hozzák a 75 lovat 2010-ben. (alap nem a turbós amit már ki is dobtak olyan szar)
A rover 15 éve(!) 103 lovat hozott de ezis úgy megy mitn a veszedelem!!!

Azert, mert megszunt a ROVER gyar. Ilyen egyszerü.befuccsolt.
A sogoromnak Rover75 volt, a motorja ossze szarta magat.
Magyarul: Kuka!
Ennyit Rover-rol. Ha ingyen dobnak utanam se kene!

Hagyjuk már ezt a 103 lóerős hülyeséget. Azon túl, hogy a BMW-é volt a Rover, a VW-Audi gruppe a 75 lovason kívül csinált még egy csomó egynégyest.
És csak közlöm, hogy az első autót Benz találta ki. Aki -minő meglepetés- német volt.

Ja, és a VW sem hitt az 1.4-es mocijukban. Ezért is nyugdíjazták mára, sőt a későbbi modellek már 80 lóerősek voltak. Csak a VW nem fejlesztette tovább. Inkább ráálltak a "Downsizig"-ra. És a Rover milyen motorokat is fejleszt? Ja, hogy semmilyent? Ha az angol dolgozók nem lettek volna trehányak (és a BMW nem őket bízta volna meg a fejlesztéssel) akkor még ma is lehetne Rover.
És a hihetetlen csoda 103 lovas motort a Hondától vették...

103lovas példán röhögtem:D
honda meg 1.5ös motorból 114lóvat hozott ki
meg 1.6osból 160at...
ÉS...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!