Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha autó akkor Dízel vagy...

Ha autó akkor Dízel vagy Benzin? Indokot is kérnék! Új autóra gondolok.

Figyelt kérdés
2011. jan. 20. 13:10
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

utolsó nem normális...eddig csak dizel autóval volt dolgom, és tiszta a tüdőm mint egy babapopsi!!!

Dizel vs Benzin mindig is vita téma lessz...

Én dizel párti vagyok, valamiért nem szeretem mikor "visít" a benzines.

Tehát maradjunk annyiban, hogy ez ugyanolyan vita mint a Német vs Japán autók.

2011. jan. 24. 21:16
 22/28 anonim ***** válasza:
szerintem nem lenne ennyi dizel( főleg Németországban ), ha ennyire rákkeltő lenne! Inkább ne cigizzen az, aki egészségesen akar élni!
2011. jan. 24. 21:18
 23/28 anonim ***** válasza:

A "nem normális" vagyok. Az autógyárak dollármilliárdokat öltek a modern dízelek fejlesztésébe, szerintetek be fogják ismerni, hogy rákkeltő? Szerencsére egyre több ember tudja meg az igazságot. A probléma a laikusok számára is érthetően: A részecskeszűrős dízelek olyan nano tartományban bocsátanak ki rákkeltő anyagokat, amelyek olyan kicsik, hogy nem akadnak fent az orr nyálkahártyáján (mint, pl a benzingőz, régi örvénykamrás dízelek koromja), hanem egyenesen leszállnak a tüdőbe és ott ürülnek ki a véráramba. Mondom egyre többen "mernek " erről beszélni. [link]

Szóval én mint kisgyerekes családapa, soha nem vennék modern dízelt, hogy ezzel kockáztassam a gyerekem és családom egészségét, sőt ha közeledik valami kerregő autócsoda és ha van rá lehetőség, akkor nagy ívben elkerüljük...

2011. jan. 25. 08:40
 24/28 anonim ***** válasza:
De hallod, akkor a telefont is dobd ki a francba.
2011. jan. 25. 09:05
 25/28 anonim ***** válasza:

Tévedés!

A mobiltelefon rákkeltő hatásáról csak feltételezések vannak, ráadásul egyesek szerint -akik szerint rákkeltő- mértékletes használattal gyakorlatilag teljesen ártalmatlan. A modern dízelek, hogy rákkeltőek ez TÉNY. bizonyított, hivatalosan is a rákkeltő anyagok közé van sorolva: [link]

2011. jan. 25. 10:00
 26/28 anonim ***** válasza:
A benzines kipufogógáza meg egészséges?
2011. jan. 26. 20:21
 27/28 anonim ***** válasza:
így van.. nem azt kell szagolgatni, Szerintem egyáltalán nem egészségtelenebb mint cigizni napi 1 dobozt...
2011. jan. 26. 21:04
 28/28 anonim ***** válasza:
Igen, a benzingőz sem egészséges, de a dízelgáz nagyságrendileg rákkeltőbb. A dohányzás sem egészséges, de azzal csak magadnak okozol rákot, mert a dohányzó embereket el lehet kerülni. De a dízel kipufogógázokat sajnos nem lehet elkerülni. Mindenki kétszer gondolja meg, hogy a picivel alacsonyabb fogyasztás miatt, megéri -e a rákot kockáztatni, mert gyanítom a megspórolt üzemanyagpénzt rákgyógyszerre költi majd az illető.
2011. jan. 26. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!