Ha autó akkor Dízel vagy Benzin? Indokot is kérnék! Új autóra gondolok.
utolsó nem normális...eddig csak dizel autóval volt dolgom, és tiszta a tüdőm mint egy babapopsi!!!
Dizel vs Benzin mindig is vita téma lessz...
Én dizel párti vagyok, valamiért nem szeretem mikor "visít" a benzines.
Tehát maradjunk annyiban, hogy ez ugyanolyan vita mint a Német vs Japán autók.
A "nem normális" vagyok. Az autógyárak dollármilliárdokat öltek a modern dízelek fejlesztésébe, szerintetek be fogják ismerni, hogy rákkeltő? Szerencsére egyre több ember tudja meg az igazságot. A probléma a laikusok számára is érthetően: A részecskeszűrős dízelek olyan nano tartományban bocsátanak ki rákkeltő anyagokat, amelyek olyan kicsik, hogy nem akadnak fent az orr nyálkahártyáján (mint, pl a benzingőz, régi örvénykamrás dízelek koromja), hanem egyenesen leszállnak a tüdőbe és ott ürülnek ki a véráramba. Mondom egyre többen "mernek " erről beszélni. [link]
Szóval én mint kisgyerekes családapa, soha nem vennék modern dízelt, hogy ezzel kockáztassam a gyerekem és családom egészségét, sőt ha közeledik valami kerregő autócsoda és ha van rá lehetőség, akkor nagy ívben elkerüljük...
Tévedés!
A mobiltelefon rákkeltő hatásáról csak feltételezések vannak, ráadásul egyesek szerint -akik szerint rákkeltő- mértékletes használattal gyakorlatilag teljesen ártalmatlan. A modern dízelek, hogy rákkeltőek ez TÉNY. bizonyított, hivatalosan is a rákkeltő anyagok közé van sorolva: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!