Ha megengedheted magadnak akkor én a dízelt javasolnám.A mai dízelek 4-5 literrel járnak.A hangja meg, hát én nagyon szeretem a kerregését.Én nem vennék benzines kacatot.
2011. jan. 20. 18:50
12/28 anonim válasza:
ha ugyanabból a modellből van flexi fuel-es, és nem sokkal drágább, akkor flexi-set vennék, és utána nyugodt szívvel lehet járni 80% etanollal.Úgy már sztem olcsóbb mint a diesel.
2011. jan. 20. 19:00
13/28 anonim válasza:
Én benzinest vennék!
Nekem nem térülne meg a dízel ártöbblete, mert én annyit nem használnám. A szerelése és a javítása is sokkal több, mint egy benzinesé. Például egy izzítógyertya az újabb dízelekbe akár 40ezer is leget (egy!!!), míg egy gyújtógyertya 2ezer. Igaz, hogy nyomatékosabb a dízel, meg kevesebbet fogyaszt, de tessék számolni!
2011. jan. 20. 22:18
14/28 anonim válasza:
Dízelt vennék, mert az férfiasabb, mint egy benzines. Jobban érzed magad alatt a kocsit.
Ezen kívül szerintem tartósabbak, ha valaki vigyáz rá. Meg olcsóbb is bele az üzemanyag.
2011. jan. 21. 06:56
15/28 anonim válasza:
"Dízellel járni olyan, mint buzának lenni. Manapság egyre elfogadottabb, de még mindig kibäszott szar!"
2011. jan. 21. 14:04
16/28 anonim válasza:
utolsónál a pont!
utolsó előtti: neked a dízel a férdias? akkor te b*zi vagy.
az a férfias amikor egy jó benzinest kipörgetsz 7000-ig és hallod amikor sikít a motor és érzed hogy szétszaggatná a kasztnit.. nem az a férfias amikor anyuci beül a dízel kocsiba és 2000-nél elvált..
2011. jan. 22. 10:47
17/28 anonim válasza:
Haverom most tanul vezetni egy dízel Corsán, második alkalom után beszélgetünk, majd elkezdi:
"Úgy kerreg az a szar, hogy azt hittem én rontottam el!"
2011. jan. 22. 10:49
18/28 anonim válasza:
Én is azt szeretem, hogy le lehet pörgetni 6000 ig! A németek (opel) ezt leírták hogy az a tartósan megengedett maximális fordulat ;) Egy turbó kéne még bele, visítson az is...
2011. jan. 22. 11:02
19/28 anonim válasza:
az a helyzet hogy jobban menne a turbóval, de a maai turbó benzinesekből nem lesz semmi 20 év múlva az a baj.. totalcar tesztekbe is megmondták.. egy jó szívónak nincsen párja :)
2011. jan. 22. 11:19
20/28 anonim válasza:
Ha dízelt veszel, akkor 4-5 éven belül garantálom neked a tüdőrákot vagy a leukémiát. A modern dízelek, nem, nem a régi dízelek, hanem a modern részecskeszűrős dízelek, nagyon rákkeltőek: [link]
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!