Amikor letekerem a tanksapkát, hallhatóan nagyot szisszen az üzemanyagtank. Ez normális?
Gondolom nem az, hiszen sztem így erölködik az üzemanyagszivattyú, amikor szívná a benzint, de szeretném ha vki hozzáértő esetleg megerősítene ebben, esetleg tanácsot adna, hogy ha ez baj, akkor hogyan háríthatnám el.
Köszönöm előre is!
El kell keserítselek, van benne EVAP rendszer, és eszerint működik is :D
De ne húzd vissza a sapkát, hogy tudjon levegőt szívni, és pár napon belül hibát is fog jelezni...
Ez így jó, nincs hiba, sziszegnie kell, zárt rendszer, nincs tankszellőzés kifelé.
off.
Ha környezetvédelmi okokból nem engedik hogy az elpárolgó benzin a levegőbe jusson,akkor a repülők miért engedik ki a megmaradt kerozint leszállás előtt a város felett?
(ezt csak kérdezem mert nem tudom,nem kötekedni akarok).
Nem értem hogy éppen ezen aggódsz a benzinpumpa miatt.
A benzinpumpát csak akkor tudod megeröltetni mikor tele tankoláskor egy kattanás után még nyakig csöpögteted és a többlet anyagot nem tudja hova vissza tolni.
az túlzás, hogy aggódok, inkább csak kíváncsi lennék az okára...
amúgy a benzinpumpa a teli tankból kiszív vmennyit és a felesleget tolja vissza, ami kevesebb, mint a kiszívott mennyiség, tehát van hely, ahova visszatolhatja...
nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!