Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1.6-os benzines passatnak...

1.6-os benzines passatnak mitől kezdett el ingadozni az alapjárat?

Figyelt kérdés
Már kicseréltem a légtömegmérőt, kipucoltam a folytószelepet,kicseréltem a szivattyút, gyertyákat és mégis ingadozik. Felpörög és néha úgy is marad, és ha úgy állítom le akkor utána nem akar beindúlni. De van mikor meg nem csinálja, és működik rendesen.
2011. jan. 15. 18:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Alapjárat szabályzó motor?
2011. jan. 15. 18:39
 2/8 anonim ***** válasza:
az lesz az..
2011. jan. 15. 18:42
 3/8 lodarazs ***** válasza:

Hideg motornál is csinálja?

Legelőször alapbeállítást kell adni a fojtószelepnek, ha nem veszi be, ott a hiba.

Érdemes kimérni a gyertyakábeleket, végigellenőrizni a levegő, vákuumcsöveket is, de abból leszűrve, amit írtál, ez elektromos hiba lesz, akár vízhőfok jeladó is lehet.

Rá kell dugni egy számítógépet.

2011. jan. 15. 18:58
 4/8 A kérdező kommentje:
Az alapjáratszabályzó nekem ralyta van a folytószelepen. Hidegen álltalában jól működik, de néha már akkor is csinálta. amikor nem szokott beindúlni, akkor a gyertyák kormosak. pedig benzint is kap.
2011. jan. 15. 19:05
 5/8 lodarazs ***** válasza:
Menet közben mit veszel észre? Gyorsításra torpan, sokat fogyaszt, rángat? Ha vmelyik stimm, akkor lehet lambda szonda is. Gyertya jó hőértékű, hézag?
2011. jan. 15. 19:30
 6/8 A kérdező kommentje:
Menet közben akkor szokott torpanni amikor induláskor elkezd felpörögni és ingadozni az alapjárat. Na de olyankor nem is bír menni. És menet közben egyszer csak abba hagyja és minden rendben. Majd megint elkezdi. Amikor úgy áll le hogy éppen rendben az alapjárat, utána simán indúl, de ha úgy áll le hogy éppen csinálja ezt az ingadozást meg felpörgést akkor nem lehet beinditani csak nagyon sok teekertetéssel és töviggázzal. de van hogy igy se indúl.
2011. jan. 15. 20:07
 7/8 anonim ***** válasza:
nekunk az van az autonkal hogy eccer beindul masodszor nem benzinpumpa a neve es ha beindul akkor meg ingadozik az alapjárat
2011. jan. 15. 21:42
 8/8 anonim ***** válasza:
benzinpumpa a baja
2011. jan. 15. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!