Ciki egy fiúnak ha tűzpiros alfája van?
pl:
vagy:
élőben gyönyörűűűű de ez nem ciki egy férfinak, fiatal srácnak?
16:04 ezt eddig nem is tudtam -.-
és azt tudtad h a lexus a toyota luxusmárkája?!
annyira bírom hogy kérdezek vlmit, és rohattul más témába illő válaszokat kapok! :S nem azt kérdeztem melyik a megbízhatóbb!
16.42 - "autoszerelok mondjak h szar akkor mirol beszelunk"
?? arról hogy 1 kis idiota vagy aki benyel minden maszlagot amit az ismerosenek az ismerose terjeszt. en inkabb nem kommentalnam itthon az autoszerelok szakmai ratermettseget. ha valaki nem ert vmihez, es ahelyett hogy megjavitana, elkurja, az nem az adott targy - jelen esetben auto - hibaja, hanem az idiota szereloe.
te meg vegyel csak nyugodtan toyotat, vagy opelt magadnak, es verd ki ra, aztan legyen buszke magadra hogy milyen jol valasztottal.
kerdezonek: a Giulietta sztem nem az igazi, bar b*zisnak semmikeppen nem neveznem, egy ford ka, na az b*zis lenne egy fiatal ferfinak.
de hogy egy 59 pirosban b*zis -e? szeretnek en olyan b*zi lenni, aki egy olyanbol szall ki nap mint nap...ha erted mire gondolok :)
10:40
oké-oké
igazad van te értesz hozzá mindneki más hülye, tudatlan...
Hülyékkel nem állok le vitázni mert lealacsonyodok az ö szintükreje ja és legyöznek a rutinjukkal.És igy, hogy neked lett igazad ennek örömére verd ki az olasz csodádba.
65% állj már le!!
ma voltam autószerelő ismerősömnél, legalább 50-60 AUTÓ VAN AZ AUDVARÁBAN!!! (abból 10-15 renault!)(meg egy csomó kamion)
Alfa Romeo 159-ese van nem véletlenül!! Elismerem hogy a Honda meg a Lexus a kedvencem ha japán, de az alfának akkor is van vezetési élménye. Benzinese is az év motorja és a vw-t is lesöpörte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!