Ciki egy fiúnak ha tűzpiros alfája van?
pl:
vagy:
élőben gyönyörűűűű de ez nem ciki egy férfinak, fiatal srácnak?
neem . igazatok van :) ez eszembe se jutott
bocs
Nem lenne égő,hidd el.
A rózsaszín csak a lányokhoz illik,az összes többi szín pedig férfiakhoz és ugyanúgy nőkhöz is.
Egy Giuliettát ne hasonlíts már semmilyen Toyotához, kösz...
Kérdezőnek: Ott az új Lancia Delta, az feketében, szürkében is nagyon jól néz ki. És durván egyedi kocsi...
11:34
te miröl beszélsz? természtesen mindenkinek szíve joga,hogy melyik a kedvenc autója de nagyképüsködni nem kéne. Azért mert neked a kedvenced az olasz autók nem kéne még lenézni egy olyan autóttipust ami mellesleg a világ legmegbízhatobb, legnagyobb gyárral rendelkezö autogyárja. Már ne is haraguj meg de Fiat sose fog még a nyomába se érni egy toyotához.Lehet hogy szépen fog az olaszok ceruzája de az auto nem csak a külsöröl szol.
Toyota a világ legunalmasabb autója pont neked való... Amúgy elmondom neked, hogy a Fiaté a Lancia, Ferrari meg Maserati is!!!
Jah és vigyáz a gázpedálra.......
jajjj de vicces valaki...
nah akkor ezen nevessél http://www.youtube.com/watch?v=b3alng3te2E egy mezei opel megtakarította a világ legjobb dízel motorját. muhaha
már többször közel állt a fiát a csödhöz akkro mitakarsz??!! Arrol ne is beszélejk, hogy FFF--> Ford Francia FIAT. autoszerelök mondják, hogy egy szar akkro miröl beszélünk. Toyota unalmas... DE legalább nem szervízlakó!!! Persze az alfát nem unod meg mert hol nálad van hol a szerlőnél.haha
nem megbízhatóságot kérdeztem és lesz*rom a toyotádat!
akkor inkább lexust vennék. és elöbb irtam is hogy még tegnap az alfa volt, ma meg ez a sz*r amerikai toyota.
Leszarom a nyomorod baz*meg!!! 40 évesen kopaszodva lehet én is a toyotát választanám, igazad van!!!
Am még annyit, hogy az opel az Insignia dízeljét meg az 1,4 es benyamotort is Fiattól vette... Akkor miről beszélünk papa??????? De fa*zom vittáz itt magadba inkább megyek megdöngetem a csajom..........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!