Ciki egy fiúnak ha tűzpiros alfája van?
Figyelt kérdés
pl:
vagy:
élőben gyönyörűűűű de ez nem ciki egy férfinak, fiatal srácnak?
2011. jan. 14. 23:09
1/50 A kérdező kommentje:
nem is hogy ciki, nem bu.is?
2011. jan. 14. 23:10
2/50 anonim válasza:
Most nem csesztetni akarlak, de ha benned egy ilyen buta kérdés felmerül, akkor joggal feltételezem, hogy félsz, esetleg b*zinak néznek.
A piros alfa pont annyira b*zis, mint egy fekete vw vagy egy szürke toyota.
Hány éves vagy?
3/50 anonim válasza:
Nekem piros suzukim is volt. nem érzem, hogy ciki lett volna...
4/50 A kérdező kommentje:
jó, csak kb minden 100. autó piros és abból gondoltam nem e furcsa... kössz a választ
2011. jan. 14. 23:18
5/50 anonim válasza:
Ez legyen a legnagyobb problémád. :D Szerintem nem.
6/50 A kérdező kommentje:
van 1 tűzpiros 159 sw olyan rohatt gyönyörűű :P annak is férfi sofrője van, nem néztem melegnek, de ez csak az én véleményem mert; imádom az alfákat és tudom hogy nekik a piros áll jól :P kiváncsi voltam mások véleményére is :)
2011. jan. 14. 23:20
7/50 A kérdező kommentje:
azt kihagytam hogy itt a városomban van az az 159 sw
2011. jan. 14. 23:21
8/50 anonim válasza:
Szerintem baromira mindegy kinek milyen kocsija van. Én még egy trabanttal is eljárnék, ha nem kéne buszoznom :D
9/50 A kérdező kommentje:
jó, de akinak nem csak egy használti tárgy az autó, hanem imádja annak nem olyna mind :)
2011. jan. 14. 23:23
10/50 anonim válasza:
„jó, de akinak nem csak egy használti tárgy az autó, hanem imádja annak nem olyna mind :)”
Meg akinek pénze van.
Egy MiTo azért bůzisabb, ha már az Alfákat hoztad szóba.
Egyébként egy piros Ferarriról vagy Corvette-ről mi a véleményed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!