Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy simsonnal kb. hányat...

Egy simsonnal kb. hányat lehet váltani kupluing nélkül?

Figyelt kérdés

apámnak az eggyik haverja elhozta ide a simsonját, és nincs rajta kuplung kuplung nélkül lehet csak vele menni

és arra vagyok kiváncsi hoghy merjek e vele kerülni eggyet az udvarba hogy nem e megy szét a váltó ha megyek vele

2011. jan. 7. 08:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hát kuplung nélkül nem kéne egyet sem váltani.

De ha mégis mentek vele ,mert azért lehet ,csak nem szabadna, akkor talán úgy a 40.-50. táján esik szét a váltó.

2011. jan. 7. 09:38
 2/11 anonim ***** válasza:
ha megfelő fordulaton okosan csinálod gyakorlattal, bármivel lehet kuplung nélkül váltani. De szerintem gyakorlat nélkül ne próbálgasd
2011. jan. 7. 09:50
 3/11 anonim válasza:
az első válaszolónak abszolút nincs igaza ezt számokban meghatározni nem lehet!!!!!!!!második te jól mondod a gyakorlat a lényeg!pl nekem is simóm van és én is elég sűrven szoktam váltani kuplung nélkül és az én gépemnek semmi baja tőle pedig már jó pár éve nyűzöm ugyhogy nem vok kezdő.csak ennyit akartam hozzá fűzni.
2011. jan. 7. 10:35
 4/11 anonim ***** válasza:

3: Na tőled se vennék motort...

Az a helyzet, hogy lehet, hogy éppen többet bír ki a váltó, mint 50 váltást kuplung nélkül,mégis az a helyzet, hogy ezeket a váltókat nem a kuplung nélküli használatra tervezték. Én is emlékszem rá, fiatalkoromban volt egy komárom, nem voltam kezdő, rám jött a dili, és olyan jó volt kuplung nélkül váltani vele... Egy darabig bírta is, aztán egyszer csak nem lehetett vele váltani... Lehet kuplung nélkül váltai, csak nem érdemes...

Nem hiszem, hogy simsonhoz olyan drága lenne a kuplungbowden, vagy a kuplungkar...

2011. jan. 7. 10:54
 5/11 anonim ***** válasza:
Rendbe kell tenni a kuplungot és úgy közlekedni, váltogatni. A másik kérdés ha meg kell állni akkor ki is kellene venni sebességből, az is könnyen fog menni ha alig lehetett sebességbe beerőszakolni?
2011. jan. 7. 12:01
 6/11 A kérdező kommentje:

én nem fogok vele semmit sem csinálni mert nem a miénk

és akié az már vett másik simsont ez helyett azért nem foglakozik ezzel

2011. jan. 7. 13:26
 7/11 anonim ***** válasza:
ugyanmár nyugodtan hajthatod ugy is szomszédom legaláb 10 évig vezete ugy kuplung nélkül,meg én sem toltam haza ha elszakadt a szajla söt még fék nélkül is vezethetsz igy simsont csak tudni kell.
2011. jan. 7. 15:54
 8/11 Spori-1200 válasza:

Sok tudatlan ember van a földön!Nem a kérdezőre gondolok!

Van aki jót is mondott!

Az igazság az,h elsőhöz kéne a kuplung mivel nehéz vele elindulni! Viszont ha ésszel csinálod és van gyakorlatod,elsőböl felfelé,majd onnan lefelé/megfelelő sebességre lassítva/lehet váltani kuplung nélkül!25-éve motorozok!Van benne tapasztalatom!Egyszer 200km ert mociztam hazáig ETZ-250 el kuplung nélkül!Pesten át!

2011. jan. 7. 18:13
 9/11 anonim ***** válasza:
így van! Csak akkor fogsz tudni váltani ha felgyorsítasz ésszel és elengeded a gázt majd váltasz akkor menni fog azt hiszem :)
2011. jan. 7. 19:17
 10/11 anonim válasza:
Hát nem egézséges ha kupléung nélkül váltasz de pár körtől nem lesz semmi baja valószínűleg késöbbsem de én mindig kuplungal váltok szóval nem tom hogy mennyi idő múlva lesz neki baja. Minden esetre minnél előbb csináld meg szerintem.
2011. jan. 12. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!