Simsonnal el merjek indulni 35 km-es távolságra?
Ha normális állapotban van és be van járatva akkor nem sok gond lehet. Tegyél el egy gyertyakulcsot meg egy tartalék gyertyát és indulhatsz is.
Mondjuk nem érdemes az egész távon koppanásig húzni a gázt, mert akkor megmakacsolhatja magát. :)
én napi 40km -es távolságot teszek meg. (napi80) - -valóban a motor állapotától függ. Én is csak egy gyertyát meg egy gyertyakulcsot viszek magammal.
biztos kibírja!:)
Én egyszer kb csak 3km-t(amiben volt egy kb 50 fokos emelkető) cipeletem a 120 kg os motort úgy hogy a hátsó kerék megragadt és cak az első forgott. Egy pillanatra eldobtam az agyam és úgy hogy volt eldöntöttem a motort a betonon. A sárvédő tört el egy kicsit. Azóta rájöttem, hogy nem a motor a hibás hogy lerohadt hanem én hogy nem vittem alkatrészt és nem számítottam mindenre.
Ez amúgy azután történt miután megvettem. A hátsó csapágy teljesen eltört a tengely elgörbült és a fékfedél beszorult a kerékbe.
Nagyon nézd meg mielőtt útnak indulsz.
Én 80km-ről hoztam haza S51B-t megállás nélkül igaz hideg időben de ha a tied jó állapotban van akkor kétlem hogy lenne vele gond.Ha nagyon nem bízol benne akkor én a helyedben komplett szerszámosládát vinnék magammal. :)
Gyertyakulcs,gyertya,drótkefe,kis csavarhúzó a megszakító beállításához,ha a kondiban nem bízol akkor egy tartalék megszakító(kb,700Ft),gumileszedő+javítókészlet,pumpa,karburátorhoz asszem 10-es kulcs,egy sima csavarhúzó az alsórész leszedéséhez meg valami tű hátha eltömődne a főfúvóka,láncot indulás előtt kend meg rendesen.
És ami nagyon-nagyon fontos ami nélkül az egész művelet sokkal nehezebb lenne:
1.vidd magaddal a motort
2.a bukót is
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!