Audi A4 vagy Alfa Romeo 159?
Elhanyagolt autót venni szerintem csak úgy éri meg venni,ha értesz hozzá,és magad bütykölgeted...
Utolsó voltam...
2. vagyok.
Kicsit meglepődtem, hogy a többség az az alfa romeot választaná. Mind a kettő nagyon szép autó. Az alfa romeo jobban is tetszik az audinál. De én akkor is az audit választanám. Mind a kettő autót szereltem már és szervízeltem is. Audiba sokkal könnyebb alkatrészt szerezni, de a válaszadók nagyrészét csak a külsőség érdekli. Amúgy nem szervízigényesebb az audi, inkább ellenkezőleg!
Szerintetek miért minden 2. autó német? Az alfát kell választani mert kevés van belőle, jobban megnézik. Ezen jól elmosolyodtam. :) Szerintem ellenkezőleg. Talán azért van belőlük olyan sok mert nagyon jók. Amúgy elindul 5°C alatt is, de minuszban már nem nagyon bírja. Lássuk be, Olaszország nem éppen hideg ország.
Ettől függetlenül mind a kettőt ajánlom, sokkal inkább az audit érné meg választani, de ez a te döntésed. Sok sikert a vásárláshoz. :)
most néztem
2005-ös évjáratú
alfa 159 : 8.06
bmw 3 : 8.02
audi a4 : 7.12
mercedes c : 7.05
valamit nagyon tudnak ezek az olaszok :P
(és hogy gyalázzam a németeket:D Honda Accord : 8.22)
a bmw még nem olyan rossz, de hátsókerekeset soha az életbe nem akarok... (kivéve ha egyszer ferrarim lesz :)
Audi A4 szerintem. Sokkal szebb, nem tudom miért vannak oda páran az olasz autók formáiért, mert a németek sokkal jobbat tudnak csinálni, ha a belsőt nem nézzük akkor a japánok is. Az alfáknak elég fura az elektronikájuk pl 156os alfa: ha megy a ködlámpa és balra indexelsz akkor bekapcsol az ablaktörlő ?!?! mi ez már, tiszta szégyen.
Audi mindenben jobb az alfánál.
évjáratot nem ártott volna megadni...
hát szerintem se kéne, sokkal gyengébb az audi... :S
mi érdekes az audiban? hogy 2mm-es ledeket beraknak 200ft-nyit előre? :S
az audinak óriásit zuhan az ára! megveszed 20millióért, 2éves korába ér 5-6 milliót!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!