Mi a véleményetek az Alfa Romeo 156-ról?
Amugy Nekem az egyik kedvencem!
Az előttem iró elég jól leirta amit kell tudni a 156-osról.Még annyit hozzá hogy a lengőkar szilenteket lehet külön is cserélni.Drága fentarthatóság.
Nekem 156 SW 2.5 v6-osom van fullos,momo bőrülésekkel.Vételkor egyből átnézettem + vezéműszij csere.A futómű szilentjeit kell gyakrabban cserélni.Volt egy-két elektromos hiba is rajta,de csak kontakt hibák csatlakozókba.A v6-os motor nagyon tartós(ha nem agyonhajtottat veszel) és szép a hanja.6 sebességes valtója elég pontos,a fokozatok nagyon jól,sportosan el vannak osztva.Sportosabban járok vele ezért 10ezrenként cserélem az olajat.Átlagfogyasztása 10-12 liter. Nekem nagyon bejött ez a kocsi. Ha 156-ost akarsz venni akkor a facelifteset ajánlanám benzinesből v6 vagy 2.0 Jts,ha dieselt 1.9 JTDm 110kW vagy 2.4 JTDm 129kW-osat.Én szivem szerint GTA-t vennék.
Utolsó: köszönöm a válszt:)
Azt esetleg meg tudnád mondani hogy te körübelül mennyiért vetted és kb mennyitől kezdődnek a normális állapotúak?
A szerelőd jól fog járni vele...
Németet vagy japánt vegyél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!