Audi A4 vagy Alfa Romeo 159?
Attól függ, milyen autót szeretnél magadnak.
Ha visszafogott "üzletember" autót szeretnél akkor egyértelműen A4.
Ha kicsit is ki akarsz lógni a sorból, akkor egy percig se habozz és huppanj bele egy 159es Alfába!
A mulitjet dízelek bőven felveszik a versenyt a VW konszern dízeleivel (sokszor jobbak is!) Az összeszerelés minősége az A4est hozza ki paraszthajszállal. Úttartási tulajdonságokban megint az Alfának áll a zászló.
HA tényleg ennyi pénzed van, hogy fenn tudj tartani egy ekkora vasat akkor azt vedd meg, amelyik közelebb áll a személyiségedhez. Az Alfának is van összkerékhajtása.
Ha a személyes véleményemet kérdezed, én a 159esbe ülnék bele, mert kevesebb van belőle, és nekem jobban tetszik.
(2.4JTDM Q4 Ti)
Nem kérdés. Audi.
Nem vagyok németautó mániás, de ez nem kérdés! =)
Ha 5°C alatt is szeretnéd használni, ne vegyél olasz kocsit. :D
és miért az audi kedves 2.?
elsőnek köszi, én az alfát választanám! :) lehet hogy felszereltségben elmarad, de a vezetési élmény sokkal többet ér!(szerintem)
ha vezetés élmény akkor alfa
ha minőség, luxus, és kényelem akkor az az audinál kezdődik, és nem az olasz autóknál
azt írják hogy az alfa kényelmesebb az audinál...
kinek melyik jön be; változó (kényelem)
A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:23
Jót röhögtem azon, hogy a minőség nem az olasz autóknál kezdődik :)
Na igen, aki fikázza az olasz autókat, ajánlom figyelmébe, hogy a nagy sikert aratott opel dti motorok gyártója gyártja a jtd motorokat.
Semmivel nem rosszabb egy alfa, mint egy audi.
Szerintem az alfát, csak rémhírek járják körül, mert a sok retardált ember a vezérmüszíj és a féktárcsa cserét is hibának tudja be.
Emberek, autó mindkettö, ez is bedöglik meg az is, csak senki nem tudja mikor.
Nem fogsz csalódni az Alfában. (pont)
Aki mást állít hazudik. (pont)
Kérdés a másodiknak:
áruld el, miért is nem indul 5 fok alatt? Nem gondolod, hogy az Opelokban, Saabokban, Cadillacben IS Fiat Multijet dízel kerreg? Pedig azért a Saab elég északon székel és elég sok svéd anyukának indulna rosszul a napja, ha nem pöc-röf lenne a kis 9-3as.
Összeszerelésről:
Német főmérnök igazgatta az Alfát amikor a 159es készült. A BMW-től jött. Sok embernek ez már eleve garancia a minőségre. Erre a Fiat rádobott még egy lapáttal, hogy a 2008as modellév után már 4 év garanciát vállal az Alfákra.
Árban az A4 alatt van, tudásban kevésbé. A Quattro és a Q4 már régóta gyűjti népes táborát, amennyire egy átlag ember tudja használni PONT ugyan olyan jó.
Manuális váltóval eldöntötted, hogy elveszed a maradék kis esélyt is az auditól, hogy a DSGvel vagy a Tiptroniccal lenyűgözzön. A 159 hatgangosa viszont egy remek darab, ahogy az A4esé is. Majd az idő eldönti hogy melyik tartja majd jobban a formáját. (itt azért nem nyilatkozok mert már 3 különböző VW váltót sikerült tönkretennem.)
ez miért van?
és azt szeretném kérdezni, hogy ha veszek egy elhanyagolt autót, és ha késöbb odafigyelek rá akkor az még lehet jó auót?
Én is azt mondom,hogy azt vedd meg,amelyik a szivedhez áll közelebb...Egy modern Alfa semmivel sem rosszabb mint egy Audi.Vagyis egy dologban jobb a négykarikás márka;jobban cseng a neve,ennyi...
Amúgy van az ismeretségi körben egy PDTDI;igaz Passat,de az ugyebár egy kutya az Audival.Ezidáig 350 ezer forintot költött rá csak a váltóra-úgyhogy ennyit a legendás német megbízhatóságról...:-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!