Szerintetek menni fog?
Üdv!
Nos az lenne a kérdésem: Szilveszterkor úgy néz ki nekem kell behozni a haverokat kocsival bulizni friss jogsim van (3 hónapja kb) egy régi dízel peugot-tal megyünk majd. Kicsit félek a havas jeges utaktól :S természetesen én nem iszok alkoholt. kb 70 kilométer lesz oda-vissza az út. tapasztalt sofőrök valami jó tanács?
Üdv!
ABS nélkül hamarabb megállsz havas úton.
Vezetés közben mellőzd a durva reakciókat. finom gyorsítás, fékezés, lassú kanyarodás.
A számítógépes ralôlijátékokról:
Ha komolyabban érdekel, és akarsz gyakorolni, akkor ajánlani tudom a Gran Turismo 5-öt. meglepődtem, milyen élethűen szimulálja a havas körülmények mellett való vezetést.
"ABS nélkül hamarabb megállsz havas úton. "
Ha feltorlódik a kerék elég a hó akkor tényleg, viszont gyakoribb az, hogy letaposott a hó, ráadásul mikor a kerék megcsúszik akkor irányíthatatlan lesz az autó.
ma 07:47
persze hogy biztonságosabb az ABS abból a szempontból, hogy irányítható marad a kocsi. de ha már ennyire boncolgatjuk, nem jeges utat említettem, hanem havas utat. és nem azt mondtam, hogy jobb, hanem azt, hogy hamarabb megállsz.
de ha ennyire iritáló amit beírtam, akkor bocsánat mindenkitől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!