Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek menni fog?

Szerintetek menni fog?

Figyelt kérdés

Üdv!

Nos az lenne a kérdésem: Szilveszterkor úgy néz ki nekem kell behozni a haverokat kocsival bulizni friss jogsim van (3 hónapja kb) egy régi dízel peugot-tal megyünk majd. Kicsit félek a havas jeges utaktól :S természetesen én nem iszok alkoholt. kb 70 kilométer lesz oda-vissza az út. tapasztalt sofőrök valami jó tanács?

2010. dec. 29. 14:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Üdv!

ABS nélkül hamarabb megállsz havas úton.

Vezetés közben mellőzd a durva reakciókat. finom gyorsítás, fékezés, lassú kanyarodás.

A számítógépes ralôlijátékokról:

Ha komolyabban érdekel, és akarsz gyakorolni, akkor ajánlani tudom a Gran Turismo 5-öt. meglepődtem, milyen élethűen szimulálja a havas körülmények mellett való vezetést.

2010. dec. 29. 20:19
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Biztos menni fog, ha nem csinálsz hülyeségeket. Nekem 1 éves a jogsim, de nem volt autóm, így ...max ha 10 kmet vezettem, sokat mondok. 1 hónapja vettem meg az első autóm, 150 kmre, egyedül hoztam el, nem volt semmi gond, nagyon jól ment minden, utána pár napra kellett mennem dolgozni, vinnem kellett még 2 embert, esett a hó, addig nem is vezettem még hóba, kanyarba nagyon megcsúsztunk. Vigyázz vele, ha kanyarodsz, ne fékezz bele, mert elkezdesz előre csúszni, hiába tekered a kormányt, nem lehet irányítani.Szerencsére nem történt baj, nem jött senki, de elég félelmetes volt. Sok sikert.
2010. dec. 29. 23:22
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

"ABS nélkül hamarabb megállsz havas úton. "

Ha feltorlódik a kerék elég a hó akkor tényleg, viszont gyakoribb az, hogy letaposott a hó, ráadásul mikor a kerék megcsúszik akkor irányíthatatlan lesz az autó.

2010. dec. 30. 07:47
 14/16 anonim ***** válasza:
2010. dec. 30. 08:08
 15/16 anonim ***** válasza:
2010. dec. 30. 08:59
 16/16 anonim ***** válasza:

ma 07:47

persze hogy biztonságosabb az ABS abból a szempontból, hogy irányítható marad a kocsi. de ha már ennyire boncolgatjuk, nem jeges utat említettem, hanem havas utat. és nem azt mondtam, hogy jobb, hanem azt, hogy hamarabb megállsz.

de ha ennyire iritáló amit beírtam, akkor bocsánat mindenkitől!

2010. dec. 30. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!