12 éves fiúnak milyen mocit ajánlatok simson-on kivűl?
Figyelt kérdés
HY!Én egy 12éves fiú vagyok,és megőrülök a motorokért!!!
Saját pénzemet keresgélem elég szépen gyűlik és szeretnék 2év múlva egy motort venni!Ja és még annyi.hogy 168cm vagyok!!!
2010. dec. 27. 14:50
1/10 anonim válasza:
Ha még úgy se vezetheted akkor minek akarsz?
2/10 anonim válasza:
Elsőre ne halgass, szerintem a Simson jó kezdőmotornak, csak ne szart vegyél :) De amúgy miért van a Simson "kizárva"?
3/10 anonim válasza:
simsopnt vegyél!
(fogadjunk, a váltástól félsz! :D)
amugy akkor derbi-t, yamahát, aprilliat.
4/10 anonim válasza:
előbb tedd le a jogsit aztán gondolkozz motorban!
6/10 anonim válasza:
ha 2 év múlva akarsz akkor már 14 leszel tehát valami 50-est Derbi Senda, Aprilia RX Yamaha DT80 stb de ha tudsz motorozni és van pénzed fenntartani akkor SUZUKI RM 85 HONDA CR 85, YAMAHA YZ 85 VAGY KAWASAKI KX 85
7/10 anonim válasza:
vegyél inkább mesekönyvet vagy LEGÓT.
8/10 anonim válasza:
Én is 12 vagyok, én idén kezdtem Babettával.(Ősöktől örökség...) De Aprilia. :D (bár azért vannak ütősek abból mint pl RS50, csak az kevés km visz...)
9/10 A kérdező kommentje:
1.,4.,7.!NE offolj,én ötleteket kértem nem pedig leszólást!Nektek meg,akik rendes választ irtatok köszi!És nem a váltátstól félek,csak a Simson nem jön be,ennyi!
2010. dec. 29. 17:43
10/10 anonim válasza:
Sztem vegyél egy Romet KAdett 780-ast...
tavaly vettem én is azon tanultam meg a motorozást...igaz azt a motort nem szabad rugatni meg ilyenek...és ha a váltástól félsz akk nem kell beszarni mert az csak 2 sebességes és viszi az 55-60-at...szerintem neked az nagyon is jó...13F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!