Másnak is zavaró éjjel, ha vezetni a sötétben?
Figyelt kérdés
Nekem zavaró, mikor főleg lakott területen kívűl vezetek, és sokáig sötét van, és jönnek szemben, és zavaró a világítás.
Csak nekem az?
Ha sötétítem az üveget, kevésbé lesz zavaró:
2010. dec. 22. 18:55
11/17 anonim válasza:
inkább szerezz be fényszűrős szemüveget. Tilos a vezető előtti üveget fóliázni, és nem véletlenül.
12/17 A kérdező kommentje:
Tilos? Pedig sok autót látok, amelyiknek az ÖSSZES üvege le van sötétítve
2010. dec. 22. 20:37
13/17 anonim válasza:
Kocsira még nincs jogsim :) Motorra van :P De engem annyira nem zavar a fény csak az mikor már 2-3at villantok a gyík arcnak h kapcsolja le a kib*szott távolságit de nem kapcsolja le csak nagy sokára -.-" . Sötétben azért nem sűrűn motorozok ( a mostani motorommal) mert bekellene állítani normálisan a fényszórót mert nekem meg pont az a gond h kissé lefele hord így nem látok elég messzire. Nem szeret :/
15/17 anonim válasza:
A tompítottal nekem nincs bajom, csak a refivel. Ráadásul - bár szinte mindenki lekapcsolja a refit, mikor távolról meglátja a lámpám - sokan visszakapcsolják, amint felismerik, hogy bringa jön szemből. Ez több perces teljes vaksággal jár, tehát 15-20 métert legalább emlékezetből kell menni, ha azonnal fékezni kezdek, akkor is.
16/17 anonim válasza:
Eleinte az volt, most már kitapasztaltam hogy hogyan jó.
A nedves utat viszont nem szeretem, ahol nem látszódnak az úttest felfestései, ott nagyon rosszul látszódik. Főleg akkor probléma, ha sűrű a forgalom.
17/17 anonim válasza:
Nedves úton éjjel elég rossz, de nappal ha süt a nap még rosszabb.
Éjszaka Én is sokat vezetek és már karcos volt a szemüvegem. Ez valami katasztrofális volt, amikor jött szembe valaki, akkor mintha két csillagszórót láttam volna magam elött. Az új szemüvegem direkt ilyen szuper tököm bevonatos és nem szórja a fényt, meg ugye nem is karcos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!