Másnak is zavaró éjjel, ha vezetni a sötétben?
Nekem zavaró, mikor főleg lakott területen kívűl vezetek, és sokáig sötét van, és jönnek szemben, és zavaró a világítás.
Csak nekem az?
Ha sötétítem az üveget, kevésbé lesz zavaró:
Zavaró tud lenni ha reflektorral jönnek szembe.
Nekem friss a jogsim (3hetes), de nagyon sokat vezettem sötétbe, mert oktatáson is esetek 80%-ban reggel 6tól vezettem, amikor még sötét van.
Nézd az út jobb szélét és ne a másik kocsit bámuld, úgy nem vakít el annyira!
17/F
szia!
Probáld meg úgy beállítani az üllést hogy ne pont a szemedet villágtsa. :-) Am. arra aki refivel jőn, arra az a megoldásom, hogy nekem a reflektrom, iszonyatosan erős fényű... és pont a másik szemébe villágit... villantok 2-3mat mindenki letudja kapcsolni a refit:P
Igen, tudom. Az utat nézem, csak amikor megyek vagy 10 percig nem jön szemből semmi kint a pusztában, és akkor jönnek, akkor olyan zavaró.
Ha föliáztatom az üveget, sötéttel, akkor kevésbé fog majd zavaró lenni az erős fény?
Hehe, eszembe jut egy sztori.. Egyszer mentem valahova, mögöttem meg egy kamion, aki engem ugyan nem akart megelőzni, mentünk rendes tempóban. De ha valaki szemben jött refivel, nem én villogtam neki, hanem a kamion... :D
Amúgy én szeretek éjjel! vezetni, de csak ha nem esik az eső. A vizes út sötétben nagyon utálatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!