Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha egy barom rám parkol, úgy,...

Ha egy barom rám parkol, úgy, hogy nem tudok beszállni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ismerősömre múltkor egy parkolóban ráparkolt egy autós, aki simán kitudott szállni, az Ő oldalán nagyon sok hely volt. De, az ismerősöm autó ajtaját ki sem tudta nyitni, be sem fért az ajtóhoz. Másik oldalt, meg megint szorosan rá álltak.

Ha valaki rám áll így, hogy nem tudok beszállni, mit tegyek? Törjem be a "marha" ablakát, hátha észre veszi majd magát, mikor megjön?

2010. dec. 22. 16:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Parkolj átlóba, akkor nem tud közel parkolni, bár az meg tuskóság, de mást nem tudsz tenni...
2010. dec. 22. 21:23
 12/17 anonim ***** válasza:
79%
rendört kell hivni! igaz nekem egyszer volt ilyen, de mivel haverom kamionozik és pont arra ment haza ahol voltunk bevásárolni igy mikor megláttam megállitottam és sztam neki hogy huzza már arrébb a kocsit, a vonohorogra rátettük a drotkötelet és hiába volt behuzva a kézifék meg sebességbe az auto, a kamionnal csak ugy huzta arrébb, egészen a parkolo közepéig, aztán hogy a tulaj mit szolt azt nemtudom, mert addigra mi már nem voltunk ott
2010. dec. 22. 21:54
 13/17 anonim ***** válasza:
Rendőrt kell hívni,nekem olyasmi rémlik hogy rendszám alapján tulajt felhivják
2010. dec. 22. 22:31
 14/17 anonim ***** válasza:
Rendszámot leigazolva a rendőr kinyomozza az illető telefonszámát? Hogyan? Ha veszel egy autót,pontosabban a névre íráskor az okmányiroda kéri a tulajdonos telefonszámát? Nekem nem kellett megadnom,tehát ha rosszul parkolok a rendőr nyugodtan nyomozhat utánam úgysem fogja megtudni. Amúgy meg párszor volt alkalmam rendőrt hívni közúti balesethez,mert nem volt egyszerű a károsult és a "balesetet okozó" megállapítása. A diszpécser csak annyit közölt,hogy amennyiben nem történt személyi sérülés,a felek oldják meg egymás közt a dolgot. Akkor kérdem én egy felmerülő szabálytalan parkolásnál melyik az a rendőr akit érdekelne az ügy?
2010. dec. 23. 21:33
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Srácok, nekem erre csak ennyi a válaszom:

http://www.youtube.com/watch?v=rC4xtO3vikk :D :D

2011. ápr. 13. 20:47
 16/17 anonim ***** válasza:
jó az a videó bár fake gyanús:D
2011. ápr. 14. 14:35
 17/17 anonim ***** válasza:
Én egy közművállalatnál csak azt tudtam tapasztalni, hogy a rendőrök elég nagy százalékban meg tudják oldani. Hogy bárkinek bármiért meg akarják-e oldani, az más kérdés.
2020. júl. 4. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!