Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hányadszorra mentél át a...

Hányadszorra mentél át a vizsgát B-s jogosítványért?

Figyelt kérdés

Azért érdekel, hogy mennyire nagyon komolyan veszik ezt a dolgot. Jó, ha nem tudok vezetni, persze, megbuktatnak, de sok kortársam büszke a jogosítványukra, és alig tudnak vezetni, meg tök lassan mennek.

Hányadszorra mentél át forgalmin, és ha nem elsőre, mi volt a hiba?

2010. dec. 21. 15:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Mondom nem volt, de nem állok le ezen vitatkozni.

Oktató is megmondta hogy 1:1-be pénzre mennek.

Témát részemről itt lezártam.

2010. dec. 21. 18:29
 12/19 anonim ***** válasza:

b kat minden elsőre

Kresz: 3hiba 3db 1 pontos

rutin:hiba nélkül

forgalmi:hiba nélkül 20perc volt az egész:D

2010. dec. 21. 19:39
 13/19 anonim ***** válasza:

b, BE kategória elsőre mindenből

17/F

2010. dec. 21. 19:51
 14/19 anonim ***** válasza:
Elsőre
2010. dec. 21. 20:45
 15/19 anonim ***** válasza:

Forgalmi másodikra, mert amikor be kellett kanyarodni egy kapun, az oktatóm úgy látta, hogy nekimegyek a kapunak, és fékbe lépett. Ami ugye egyből bukta, ha az oktatónak vizsgán bele kell nyúlni. Utána 10x bementem neki azon a kapun, ő mindig ott parázott, mert a tükör meg a kapu közt volt vagy 2 centi, de mindig befértem. De a vizsgán ezt még nem hitte el, és fékbe lépett. :(

Sajnáltam akkor nagyon, de már mindegy. Ez volt 2003 tavaszán, és idén jutott pénz először autóra, most meg újból meg kellett tanulnom mindent :)

A kreszt még most is csak tanulgatom úgy igazán, merthogy nem találok egyetlen nyomorult oldalt se, ahol értelmesen le lennének írva mondjuk a főbb sebességhatárok, táblák jelzései,stb. De mindegy is, már megszokásból megy, azt úgyis a forgalom szerint kell haladni, nem a törvény szerint az életben...

2010. dec. 21. 21:37
 16/19 Foorty válasza:
kb másfél éve elsőre 1 hibapontos kresszel! :D és rám mindent mondhatnak, csak azt nem, hogy lassan megyek. napi szinten vezetek, külföldre is viszonylag sokat járok (főleg németbe) ennyi idő alatt 43 ezer kmet mentem kb. (bár nem emlékszem pontosan a kezdő km-re) egy balesetem ugyan volt, de akkor befolyásolt állapotban vezettem... nem részletezném, de senki nem sérült csak az autó, de az se nagyon... bírságot is csak 2x kaptam, mind2-t gyorshajtásért, többit megúsztam :D
2010. dec. 22. 01:12
 17/19 anonim ***** válasza:
elsőre mindenből és még nem volt semmi balesetem semmi (szerencsére)
2010. dec. 22. 10:10
 18/19 anonim válasza:

Én nemrég vizsgáztam úgy 2 hete a legnehezebb útvonalat húztam és 0 hibapontal engedtek át. És senkit nem fizettem le nem mintha lett volna rá +ba pénzem:(

ez rajtad múlik nagyon h mennyire akarod-e azt a vizsgát vagy csak leszaromság megy és majd összejön:)

2010. dec. 22. 20:54
 19/19 anonim ***** válasza:
Elsore a KRESZ es a rutin, forgalmi masodjara. Elsore az volt a gaz, hogy egy balrakanyarodasnal nem a legkulso savba soroltam hanem eggyel beljebb, es nem mentem max sebesseggel, es amint megeloztek jobbrol felreallitott a vibi hogy ha lassabb vagyok mint a forgalom akkor takarodjak ki a kulso savba, es amugyis jobbratartas. Legalabb megtanultam egy eletre hogy nem totymorgunk a belsoben :)
2011. jan. 23. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!