Hányadszorra mentél át a vizsgát B-s jogosítványért?
Azért érdekel, hogy mennyire nagyon komolyan veszik ezt a dolgot. Jó, ha nem tudok vezetni, persze, megbuktatnak, de sok kortársam büszke a jogosítványukra, és alig tudnak vezetni, meg tök lassan mennek.
Hányadszorra mentél át forgalmin, és ha nem elsőre, mi volt a hiba?
Mondom nem volt, de nem állok le ezen vitatkozni.
Oktató is megmondta hogy 1:1-be pénzre mennek.
Témát részemről itt lezártam.
b kat minden elsőre
Kresz: 3hiba 3db 1 pontos
rutin:hiba nélkül
forgalmi:hiba nélkül 20perc volt az egész:D
b, BE kategória elsőre mindenből
17/F
Forgalmi másodikra, mert amikor be kellett kanyarodni egy kapun, az oktatóm úgy látta, hogy nekimegyek a kapunak, és fékbe lépett. Ami ugye egyből bukta, ha az oktatónak vizsgán bele kell nyúlni. Utána 10x bementem neki azon a kapun, ő mindig ott parázott, mert a tükör meg a kapu közt volt vagy 2 centi, de mindig befértem. De a vizsgán ezt még nem hitte el, és fékbe lépett. :(
Sajnáltam akkor nagyon, de már mindegy. Ez volt 2003 tavaszán, és idén jutott pénz először autóra, most meg újból meg kellett tanulnom mindent :)
A kreszt még most is csak tanulgatom úgy igazán, merthogy nem találok egyetlen nyomorult oldalt se, ahol értelmesen le lennének írva mondjuk a főbb sebességhatárok, táblák jelzései,stb. De mindegy is, már megszokásból megy, azt úgyis a forgalom szerint kell haladni, nem a törvény szerint az életben...
Én nemrég vizsgáztam úgy 2 hete a legnehezebb útvonalat húztam és 0 hibapontal engedtek át. És senkit nem fizettem le nem mintha lett volna rá +ba pénzem:(
ez rajtad múlik nagyon h mennyire akarod-e azt a vizsgát vagy csak leszaromság megy és majd összejön:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!