Összességében mennyit kell járni a B-s jogosítványért?
A KRESZ oktatás nekem heti két alkalommal tartott 7 hétig, aztán vizsga.
Utána elkezdesz vezetni, rutin vizsga előtt elméletileg 9 órát kell venned, aztán rutin vizsga.
Utána kötelező 20 óra forgalomban, aztán forgalmi vizsga.
Menet közben indulnak elsősegély tanfolyamok, azt nem számítsd plusz időnek.
Hogy mikorra lesz meg a jogsid? A KRESZ tanfolyam után az már csak rajtad és az oktatódon múlik, milyen sűrűn tudtok egyeztetni.
Én nyáron vezettem, rengeteg volt a diák, szinte össze kellett verekedni időpontért: júniusban kezdtem vezetni, októberben vizsgáztam forgalomból.
Rutinnal meg forgalommal, meg forgalmi vizsgával együtt számít a 30. Ez a kötelező minimum.
De aki még soha nem vezetett, az általában vesz néhány pótórát is, mert ez kevés, hogy tényleg megtanulj viszonylag biztonságosan vezetni az úton.
Láttam olyan sulit, ahol 4-6 hét alatt hirdetik, de sztem ez átvágás. ... Vagy azért írják, mert a 4-6 hét végén megbuksz úgyis, aztán majd veszel pótórákat és úgyis kitolódik az egész... :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!