A SUZUKI autók tényleg nagyon ramatyok?
Azt mondják, vacakok. Veszélyes bennük utazni is, mert nagyon gyenge anyagból gyártják őket, ezért is olyan olcsók, és van sok embernek, mert ezt meg tudják venni.
Tényleg olyan vacak a "mi autónk?
Eddig egy 11 éves Swift-el és egy 5-6 éves Wagon R-el volt dolgom... A Swiftnél a klíma üti a szervót, nem tudtam, sírjak vagy nevessek. Wagon R Opel kerekeken ült, az már normálisan nézett ki, nem az a virsli feeling. ABS egyikben se, fékerő nekem kevés volt. Igazából arra jó, hogy olcsón sokat menjenek vele. Anyaguk is elég vékony, nem szeretnék balesetezni vele. Nekem a váltója is zavaró volt, főleg, hogy jobb alul van a rüki. 5-ből 4-be visszarakásnál venni észre leginkább, amikor megakad lent. Másik érdekes dolog, hogy néha nem veszi be a sebességeket, ilyenkor kuplung felenged, újra benyom, és akkor ok. Könyörgöm, ez mi? A könnyű lendkerék volt a másik idegesítő dolog, megmozdítod a pedált, és már az egekben forog. Hidegindítás 2500rpm? Bazz...
Azt hiszem, ebből kiderül, hogy én nem szerettem, azt viszont elismerem, hogy aki csak városba használja, alacsony szervízigényű autót akar, és nincs pénze egy komolyabbra, annak tökéletes.
kedves 22:39
élőben hóban padlógázzal üvöltött a motor!
nem hangszóró, nem sporkipufogó, nem egyéb lószar és nem lyukas a kipufogó! télleg nincs olyna hangja de jó
inkább maradj magdadnak a szar PD TDI dízeleddel!
meg a penészes szar nyalókádtól nem fog behorpadni ! max kis beütést hagy, meg lejön a festék
haverod helyében én a sunaru justyt vettem volna ami összkerekes , és ugyan igy néz ki de mégis csak subaru!
A suzukinak a gyenge kasznija nem a gyengesége,hanem pont az erőssége. A vékony lemez miatt könnyű az autó, és ezért tudja egy viszonylag gyenge motor , kis fogyasztással ,dinamikusan mozgatni.
Egy valamit tudomásul kell venni : A suzuki (konkrétan a régi swiftröl beszélek) városi autó, és mint ilyenek nem kell hogy erős legyen a kasznija, mert elég nehéz városban akkorát ütközni hogy számitson a különbség. Városban a 155 ös virsligumi is tökéletes
Egyébként a wagon r+ műszerfala tényleg undoritó :)
Az új swift (2005) viszont már tényleg minden téren felnőtt autó. Kivéve a csomagteret,ami tényleg egy vicc.
Futóműve, fékhatása messze túlmutat a kategoriáján. Többet ki tudtam belőle hozni kanyarban mint egy 2002 es évjáratú passátból. A motor azért alul kicsit gyengus, a meghízott kasznihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!