Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Igaz az, hogy akinek drága a...

Igaz az, hogy akinek drága a kocsija, az bunkón is vezet?

Figyelt kérdés

Sokan mondják, hogy aki BMW, meg Mercedessel jár, és drága luxus terepjárókkal, vagy sportkocsival, az úgy is vezet, hogy nem enged el, megy mint az állat, előzget folyton, villogtat, ha feltartod...

Igaz ez, tényleg ilyenek az emberek, minél jobb, nagyobb, drágább az autód, annál erőszakosabban is vezetsz?

2010. dec. 15. 16:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Van benne valami. Nem túl előzékenyek azok akik drága kocsival járnak.

De volt rá példa hogy a főúton lévő zebra előtt állt meg egy mercis csaj, pedig nem is léptem rá a zebrára csak ott álltam.

2010. dec. 15. 18:11
 12/14 anonim ***** válasza:
Sajnos igaz, jobb nem törődni velük, hadd fizessék csak a 100k-s csekkeket :D
2010. dec. 15. 18:55
 13/14 anonim ***** válasza:

Csak egy példa:

Ha egy BMW-s lassan megy akkor "Miazanyádémészlassan?"

Ha egy BMW-s a megengedett tempóval megy: "Akurväanyádétartodbeakresszt"

Ha egy BMW-s gyorsan megy: "Perszehogyabéemvésfäszparasztmegygyorsan"

De ez autótól is függ, egyszer vezettem egy bazinagy vadiúj terepjárót de, hogy attól már a megjelenése miatt is mennyire féltek... Ráadásul veszélyes, mert ment is, és az ember könnyen elvesztheti maga felett a kontrollt ha egy erős autóba ül.

2010. dec. 16. 07:26
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát nagy általánosságban igaz, de persze vannak kivételek, akik még az irányjelzőt is használják. Kb 5% :)
2010. dec. 17. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!