Az hogy lehet hogy akinek nagyon drága kocsija van és gazdag, egyáltalán nem használja az internetet!?
Figyelt kérdés
fiatal tehát azt se lehet mondani hogy öreg,
valamint semelyik közösségi oldalon nem teszi magát közzé...
2009. jún. 11. 17:23
1/14 anonim válasza:
A közösségi oldal használata szubjektív. Engem sem érdekel, abszolút haszontalan marhaságnak tartom.Hogy nem használja a netet? Egyszerűen nem érdekli és kész.
2/14 anonim válasza:
Azért gazdag, mert nem a neten lóg hanem dolgozik mint egy állat.
4/14 A kérdező kommentje:
Ne pontozzátok le a második válaszolót mert LEHET hogy van benne valami igazság!!!
Amúgy köszi a válaszokat...
De hogy lehet hogy valakit nem érdekel? Ráadás hogy gazdag..
2009. jún. 11. 17:35
5/14 anonim válasza:
szerintem a kettőnek semmi köze egymáshoz.
6/14 A kérdező kommentje:
de ha élőben nagyon szeret "szerepelni" akkor PL iwiw-en miért nem?
2009. jún. 11. 18:02
7/14 Avalanche válasza:
Mert élőben sokkal nagyobb hatást lehet tenni az emberre. A nethasználat személyfüggő.
8/14 anonim válasza:
Én nem vagyok gazdag,de semmilyen olyan oldalt nem használok,ahol megjelenik a fényképem vagy a személyes adataim.Ami egyszer a netre felkerül,az örökké ott marad.Gondolom Ő is így van ezzel.
9/14 A kérdező kommentje:
és akkor mi van? :S
nem értem!...
2009. jún. 12. 08:14
10/14 anonim válasza:
Lehet hogy akkor megzsarolnák, hogy fizess nekem 5000000Ft-ot külömben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!