Az hogy lehet hogy akinek nagyon drága kocsija van és gazdag, egyáltalán nem használja az internetet!?
Figyelt kérdés
fiatal tehát azt se lehet mondani hogy öreg,
valamint semelyik közösségi oldalon nem teszi magát közzé...
2009. jún. 11. 17:23
11/14 A kérdező kommentje:
tényleg... erre még nem is gondoltam!
De érthetetlen mert élőben is megzsarolhatnák...
2009. jún. 12. 11:43
12/14 anonim válasza:
Szerintem tök egyszerű. Mivel gazdag, tudja élvezni az életet, a luxust. Szívesebben vezetgetnék én is egy Audit vagy egy Bmw-t ha már csak úgy unalomból is, minthogy feljöjjek internetezni. Ha van pénze az embernek rengeteg lehetőség van, utazástól elkezdve a végtelenségig.
13/14 A kérdező kommentje:
A válasz megírásának időpontja: ma 18:13
Igen van benne valami igazság!!!! sőt...
A kocsija kb 45 ezer €uro-t ér...
De attól még miért nem lehet pl regisztrálni IWIW-re vagy hasonló...
2009. jún. 14. 18:26
14/14 anonim válasza:
18.13-as vagyok. Éppen azért, mert nem foglalkozik vele, szívesebben elmegy mondjuk egy szórakozóhelyre, vagy strandra vagy akárhova, minthogy internetezzen. Gondolj csak bele, ha lenne pénzed, bármit megvehetnél, akkor te most itt írogatnál a gyakorikerdesek.hu oldalon, vagy pedig beülnél a luxuskocsidba, és elmennél kocsikázni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!