Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Igaz az, hogy akinek drága a...

Igaz az, hogy akinek drága a kocsija, az bunkón is vezet?

Figyelt kérdés

Sokan mondják, hogy aki BMW, meg Mercedessel jár, és drága luxus terepjárókkal, vagy sportkocsival, az úgy is vezet, hogy nem enged el, megy mint az állat, előzget folyton, villogtat, ha feltartod...

Igaz ez, tényleg ilyenek az emberek, minél jobb, nagyobb, drágább az autód, annál erőszakosabban is vezetsz?

2010. dec. 15. 16:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem lehet általánosítani, de aki közeledik, ezt tapasztalja. Ha nekem Q7-es Audim lenne, akkor is úgy közlekednék, mint most a 10 éves Megane-ommal. Normálisan.
2010. dec. 15. 16:41
 2/14 anonim ***** válasza:

Igen! Sajnos nagy többségük ilyen.Persze,mint mindig ebben az esetben is van kivétel.

De az eddigi tapasztalataim szerint 10 drága autó tulajból erős 7 ilyen.

2010. dec. 15. 16:42
 3/14 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább csak a féltékeny emberek szövege ez. Persze,sok ilyen van, de tragacs kocsikkal is ugyanannyian állat módra vezetnek.
2010. dec. 15. 16:43
 4/14 anonim ***** válasza:

Igen! :)

Igazad van.A másik véglet a 30 éves bontószökevényben ülő 18éves gyerek,aki Laudának képzeli magát! :)

Csak róluk nem esik szó olyan gyakran,mert egy öreg tragacs nem szúrja annyira az átlag ember szemét,mint egy sokmilliós luxus cirkáló.

2010. dec. 15. 16:45
 5/14 anonim ***** válasza:

Nem lehet általánosítani itt sem. Csak a drága autóknál feltűnőbb a jelenség. Meg a tipikus izomagyúak ilyenekkel közlekednek, mert míg az átlag autó sz@rrá törik, az övén lesz 1-2 karcolás, ha csattannak.

Viszont minden márkájú autóban ülnek bunkók, és előzékenyek.

2010. dec. 15. 16:52
 6/14 anonim ***** válasza:
Akinek 20milás Volvo FH12 je van, az bunkón vezet?
2010. dec. 15. 16:54
 7/14 anonim ***** válasza:

Önmagában nincs egyenes összefüggés az autók ára és a sofőrök bunkósága tekintetében.

A bunkóság márkafüggetlen. A gazdag bunkók (és így drága autó tulajok) feltűnőbbek és ettől emlékezetesek.

Én pl 1996 óta Porsche tulajdonos vagyok, épp a negyediket használom. És sosem tartott senki bunkó sofőrnek.

38f

2010. dec. 15. 16:56
 8/14 anonim ***** válasza:

Annyiban igaz, hogy egy 3.0 dízellel nem úgy fogsz menni mint egy 1.2 benzinnel... Azért veszi valaki nagyobb motorral, mert haladni akar nem poroszkálni. Ebből az jön le, hogy erőszakos meg bunkó. Nekem van egy CBR600 am, 150 nél olyan mintha 90 el mennék kb nem érződik a sebesség. Így van egy komolyabb autónál is. Kívülről lehet agresszívnek tűnik de csak kihasználja amit tud az autó. Nem kell ezen fennakadni, gyorsabbat elengeded had mennyen..

A kérdésre válaszolva egy nagy teljesítményű autó mindenképp megváltoztat valamennyire..

2010. dec. 15. 17:07
 9/14 anonim ***** válasza:

Porsche tulaj!

Egyet értek.Minden márkára mondanak valamit.Ha valakinek Ladája van(pláne ha piros) akkor lecigányozzák.

Az Audi,BMW,Mercedes tulajok a bunkó,izomagyú,kopasz nagyfukszos tahók.

A Civic,Astra,Golf az a "apuci kedvence a tuning kocsiban"

A Porsche sem maradhat ki a sorból.Ide tartoznak a sportkocsik:Ferrari,Lambo,Pagani stb

Biztosan hallottad már a mondást: "Ha rövid a farkad,told meg Porsche-val!"

Bocsi,ezt nem rossz indulatból írtam.Engem a piros Lada miatt cigányoznak,pedig fehér vagyok,mint a fal! :)

2010. dec. 15. 17:10
 10/14 anonim ***** válasza:

"Akinek 20milás Volvo FH12 je van, az bunkón vezet?" Xd

én egy Daf xf105-ös hajtok ami a igaz nem az enyém, de a cégnek 28millába kerül, akkor én is bunko vok?

2010. dec. 15. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!