Az üzemanyagtank valójában mekkora?
Figyelt kérdés
Az én autóm tankja papír szerint 50 literes. De ez akkor 50 liter ha leakad a pisztoly tankoláskor, vagy a tank térfogata 50 liter és a csőben a tanksapkáig még pluszban elfér úgy 3-4 liter, tehát valójában 53-54 literes.2010. dec. 10. 08:23
11/12 anonim válasza:
A KIA Cee'd-ben 53 literes tank van, van aki már 59 litert töltött bele, úgy, hogy az autó lábon ment oda.
12/12 A kérdező kommentje:
Ma vettem 5 liter benzint. Előtte bejelöltem az 5 liter szintjét. Amikor visszaértem letettem egyenes helyre és a benzin szintje kb. 3-4mm-rel feljebb volt a csíknál. Ezt az okozhatta, hogy amikor kivittem az üres kannát, annak az oldalai kicsit belepultak a hideg miatt. Előtte ugyanis a kalibrálást nem a szabadba végeztem. Végeredmény tehát nem egyértelmű, de szerintem nincs nagy különbség.
2010. dec. 11. 10:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!