Milyen benzint tankoljak? (lent)
Figyelt kérdés
Volkswagen Polo classic-om van 2001-es évjáratú.
Számít milyen benzint tankolok?Általában 95öst szoktam mi a különbség?
Miért jobb és drágábba többi?
és ti milyennel szoktatok tankolni?
2010. dec. 4. 20:38
2/6 A kérdező kommentje:
ja.igen elfelejtettem..a motor nagyon jó állapotban van 80ezerkilométer van benne..és nem akármilyen autó......nagybátyámtól vettem a nyáron és ők eléggé feltuningolták szóval jó állapotban van az egész autó
2010. dec. 4. 20:51
3/6 anonim válasza:
tökéletes bele a 95-ös
azért drágább a többi mert az van ráírva hogy 98-as meg 100-as, de egy átlag autóba minimális különbség érezhető.
4/6 anonim válasza:
Az oktánszám (95, 98, 99) a benzin kompressziótűrésére jellemző mutató. A benzingőz ugyanis egy bizonyos nyomáson "öngyullad", ezzel rontva a motor hatásfokát. A Polo sűrítési végnyomása 12-14 bar. Ehhez a nyomás-értékhez tökéletesen megfelel a 95-ös benzin.
5/6 anonim válasza:
jokinál a pont!
te nem vagy százas, aki azt írta: "csak az van ráírva h 95, 98, 100"
6/6 anonim válasza:
04:26 vagyok
arra akartam célozni hogy egy hétköznapi autóba tök mind1 hogy melyiket rakod, kipróbáltam már mind a hármat hosszú távon, és talán a 100-asnál éreztem hogy egy minimálisan jobban reagál a gázra, de semmi mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!