Nagyon szeretem a kocsikat hülyeség lenne 15 évesen venni 1 kocsit amit csak ritkán 1 héten 1x használnék?
ma 15:3
írta hogy se rendszám se vizsga
így se súly adót se biztosítást nem kell fizetnie max az üzemanyag ami nem sok.
Viszont ha útra kimégy vele és meglássa a rendőr hogy nincs rendszám egyből lekapcsol és úgy megbüntet hogy még a nyugdíjadból is azt fogod fizetni szóval nem éri meg max ha hegyen vagy szántóföldön használod de annak meg semmi értelme sincs.
50 ezerből meg inkább tedd le a kismotorra a jogsit vagy vegyél belőle egy fasza biciklit.Autót meg akkor vegyél ha van jogsid és fent tudod tartani.
Szerintem ne vegyél papirok nélkül, főleg ne vezess úgyhogy nincs jogsid!Ebből a pénzből inkább kezd el a tanfolyamot.Mire meglesz úgyis változni fog az elképzelésed.
Kössz 1 értelemes válasz aki nem szájkaratézik itt a gép elött.
a másik válaszlónak: Már van 1 170,000ft os bringám robogót már nem akarok de kössz a választ azért.
És anyukádék mit szólnának hozzá hogy 15évesen kocsit akarsz?
Apuci fizetni és nincs gond vagy mi?
Tedd le előbb a jogsit (majd 17évesen), szerezz rutint és utána vegyél autót, ne most!
Amúgy szerintem inkább gáz jogsi nélkül vezetni mint menő, ahogy ti hiszitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!