Ciki egy lánynak a robogó? :D nagyon szeretem a motorokat és szeretnék is körbe-körbe a városon járkálni.
Egy robogó inkább egy fiunak ciki:D
Nőies jármű, szoval nem.
Én is szeretnék egyet, vagy inkább egy nőiesebb modellt motorból :D Már majdnem rávettem apát, hogy szerezzen valahonnan, az se baj, ha használt.
Szerintem jó, csak biciklisként tudom, hogy tényleg veszélyes. De én Szegedre szeretném, ott annyira nem nagy a forgalom, emberközpontúbbak az emberek is, bár vannak száguldozók.
Hát... Láttam már belevaló lányt robogón... neki nagyon jól állt... de ez az elkényeztetett béna apukakedvence ... egyenesen derékszögben ülök a motoron típus... akin léátszik h PFF na annak nagyon ciki :D
A másik meg hogy milyen robogó? volt őrültködésből Honda dio-m ... na olyat ne !:D
most nyáron veszek eg ygilera runner 18-ast... na olyat se lánynak! :D
Am ez a "rávettem apát, hogy szerezzen valahonnan, az se baj, ha használt. " NA ILYEN SOSE KAPJON SEMMIT CSAK VASGOLYÓT!!!
Amint meglesz a jogsim,elkezdünk gyűjtögetni a motoromra.Én nem robogót szeretnék.Nem az én stílusom.Derbi gpr 50ccm.Imádom. :)
14/L
kevés csajt látok robogóval, de sztem ha tud az ember vezetni nagy baj nem történhet... én csak úgy átszáguldok a városon a sulimig vagy 1 óra bkv val azt én 30 perc alatt simán megteszem...
15F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!